Džínsy s nízkym sedom sú in aj na jeseň 2014

Džínsy s nízkym sedom sú in aj na jeseň 2014

2. septembra 2014, jeansy jeseň, jeany s nízkym sedom, nohavice s nízkym sedom, boyfriend jeans

Sponzorovanej odkazy:

Dajú sa nohavice s nízkym sedom nazvať fenoménom svojej doby? Snáď aj áno. Postupne si ich obľúbili aj zarputilí odporcovia extravagantných outfitov. Navyše niektoré nohavice sú v sede znížené naozaj len veľmi nepatrne. Túto sezónu sa džínsov s nízkym sedom opäť dočkáme, ale prednosť dostanú cigaretové strihy a štýl boyfriend jeansov.

Premeny trendov môžeme ľahko sledovať u značky Zara. Jeseň 2014 prinesie naozaj úzke skinny jeansy, boyfriend džínsy v retro štýle a alebo legínové nohavice. Kožené nohavice a koženkové detaily pôjdu ruka v ruke s denimovou módou a budú sa navzájom prelínať. Nečakajte sedy nízke ku kolenám, skôr voľnejšie strihy pripomínajúce ležérne cigaretové nohavice alebo vyššie spomínaný boyfriend štýl. Kde kúpiť džínsy s nízkym sedom?

Môžeme sa vydať do obchodov so streetovou módou, tam však objavíme skôr športovejšie modely. Talianske módne značky ponúkajú v jesenných kolekciách hneď niekoľko typov džínsov s nízkym sedom. Do svojich kolekcií ich zaradili napríklad Koralline, Leidiró alebo Liu Jo. V úvode článku som uviedla značku Zara, avšak tá sa orientuje na džínsy typu boyfriend. Uloviť boyfriend džínsy alebo džínsy s nízkym sedom bude možné aj v obchodoch Promod a Mango. Najviac trendy sú mierne otrhané džínsy alebo využitie záplat a ozdobných aplikácií.

Tradičné denimové značky tiež ponúknu niekoľko modelov v tomto prevedení. Určite zavítajte do obchodu Levis, neprehliadnite Diesel a rozhodne sa oplatí pozrieť si kolekciu značky G-Star.

Čo myslíte vy? Sú džínsy s nízkym sedom už púhy prežitok alebo sa pomocou nich dá vykúzliť skvelý outfit? Hanbíme sa ich nosiť? Obľúbili ste si ich pohodlie a štýlový look? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti. Možno je to na dlhšiu dobu posledná sezóna, kedy džínsy s nízkym sedom uvidíme.

Zdroj: www.mango.com , www.promod.eu , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.