Pánske mikiny a čiapky. Streetwear skate klasika je opäť trendy, skúste ju sami

Pánske mikiny a čiapky. Streetwear skate klasika je opäť trendy, skúste ju sami

27. marca 2024,

Je tu jar a je načase nájsť si aspoň nejaké nové kúsky do šatníka, ktoré dajú najavo náš štýl, obľúbené farby, podčiarknu to, čo nás vystihuje. Niekto volí eleganciu, niekto športový štýl, mnohí najmä mladí ľudia, ale aj starší, ktorí majú radi pohodlie, vyhľadávajú streetwear skate produkty. Kde ich ale nájsť, aby ste nezaplatili majland a mali dostatočne širokú a ponuku kvalitného tovaru, z ktorej si vyberiete?

Mikina ako základ šatníka

Streetwar skate oblečenie sa vyznačuje pohodlnosťou, príjemnými materiálmi, ležérnosťou a dá sa povedať, že všestrannosťou. Základom šatníka každého muža, ktorý má rád tento štýl, by mala byť mikina s kapucňou. Vybrať si môžete evergreen v podobe čiernej alebo temne šedej mikiny s kapucňou, ktorá môže byť ozdobená napr. obrázkom na chrbte, zdobená potlačou celá, alebo môže byť úplne strohá a bez akýchkoľvek označení, sloganov, nášiviek alebo potlačí. Praktické sú mikiny so zipsom, avšak cool sú aj mikiny s klokaním vreckom, do ktorého ukryjete najrôznejšie drobnosti.

Pokiaľ sa nebojíte farieb, stavte na mikiny viacfarebné. Základ môže byť napr. čierny a na hrudi, ramenách a kapucni môže byť použitá iná farba látky.

V prípade, že chcete mikinu nosiť pod bundu, vestu, hodiť sa vám bude aj mikina bez kapucne.

Nohavice a čiapky

K ležérnemu, uvoľnenému streetwear skate štýlu patrí aj správny typ nohavíc. Stavte na voľnejšie modely, môžu byť doplnené vreckami po stranách nohavíc. Prípadne si môžete obliecť pohodlné tepláky. Trendy je mať tzv. monochromatické outfity, kedy si obliekame rovnakú farbu mikiny a nohavíc.

Na hlavu zvoľte pohodlnú čiapku , ktorá podčiarkne váš štýl a ponúkne teplo v prípade, že je vonku chladno. Dokonale vyzerá aj v prípade, že naň navrstvíte kapucňu od mikiny alebo vesty.

Na jar využite pohodlné oblečenie aj na vrstvenie. Tielko, tričko, prepínacia mikina s kapucňou, vesta s kapucňou alebo bez, čiapka a pohodlné nohavice, a vyraziť môžete do práce, školy, mesta aj schôdzku s priateľmi.

Bohatú ponuku nielen streetwear skate pánskeho oblečenia, ale aj oblečenia pre ženy, nájdete v zavedenom obchode Bolf. Je na trhu stálicou a obľúbilo si ho mnoho užívateľov. Zaraďte sa medzi spokojných zákazníkov aj vy. S kvalitou tovaru aj cenou budete určite spokojní.

Autorom článku je Redakce. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.