Ochutnajte rozmanité rakúske a nemecké potraviny, ktoré sú chutné a kvalitné

Ochutnajte rozmanité rakúske a nemecké potraviny, ktoré sú chutné a kvalitné

20. februára 2023,

Vďaka rôznym dovozcom si môžeme aj u nás na Slovensku dopriať najrôznejšie potraviny zo zahraničia. Bez toho, aby ste museli pracne zháňať po nemeckých alebo rakúskych obchodoch a možno nerozumeli popisom tovaru, môžete si ich ľahko a rýchlo kúpiť cez zrozumiteľné slovenské e-shopy.

K tým, ktoré ľudia denne hojne používajú, patrí e-shop myaustria.sk. Pýši sa ocenením „Overené zákazníkmi“ od Heuréky a má 98 % hodnotenie zo 100 %. S nákupom tu budete určite spokojní.

Nakúpte potraviny na bežné aj sviatočné použitie

Ak sa pozriete na nemecké potraviny, ktoré si môžete na myaustria.sk kúpiť, nájdete prísady na varenie a pečenie, cestoviny, trvanlivé potraviny, detskú stravu, tiež oriešky, semienka a sušené ovocie alebo napríklad výživu pre športovcov či slané snacky a sladkosti.

Čo sa týka trvanlivých potravín, ktoré môžete uložiť do špajze a použiť ich pokojne za pol roka, zásobiť sa môžete kvalitnými cereáliami, konzervovanými potravinami, ako napríklad tuniakom v slnečnicovom oleji, ovsenými vločkami… Ponuka je veľká.

Urobte si radosť cukrovinkami

Obľúbené sú aj nemecké čokolády, ktoré sa tešia veľkej obľube u detí i dospelých. Ako je známe, u nás jednoducho takto kvalitné a chutné potraviny nie sú a ako bolo mnohokrát dokázané, aj produkt od rovnakej značky je u nás v obchode iný, než v obchode v Nemecku alebo Rakúsku.

Medzi čokoládami nechýbajú mliečne, horké a biele druhy, čokolády s príchuťou, švajčiarskej čokolády a čokolády na sviatok. Ochutnať môžete mnohé kúsky od známej a úspešnej spoločnosti Lindt vrátane čokoládových samostatne balených guličiek, Merci bonboniéry v rôznych prevedeniach, obľúbené Toffifee, Tablerone, ktorá je pre našincov trochu netradičná…

Ak máte radi sladké, určite sa pozrite aj na ponuku „gumových“ medvedíkov a ďalších želé cukríkov iných sladkostí. Haribo, Corny, Milka, Lindt a ďalšie, to sú všetko značky, pri ktorých si môžete byť istí výbornou chuťou a kvalitnými prísadami, najmä pri dovoze z Nemecka.

Pozrite sa na myaustria.sk a kúpte si to, čo vám doma chýba, alebo načo dostanete chuť. Niektoré tovary sú tu v akcii, môžete teda príjemne ušetriť.

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii nápoje a drinky.