Nová športová kolekcia H & M - joga, beh aj atletika

Nová športová kolekcia H & M - joga, beh aj atletika

27. januára 2014, športové kolekcie H & M, oblečenie beh, oblečenie outdoor, funkčné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Módne reťazce sa čoraz viac snažia uspokojiť nároky svojich zákazníkov a obhájiť svoju konkurencieschop­nosť na trhu. Spodná bielizeň už je bežnou súčasťou ponuky väčších módnych reťazcov a postupne sa dostáva aj na športové oblečenie. Životný štýl sa pod vplyvom tlaku otočil smerom k športu. Každý milovník módy si potrpí na pekné oblečenie a doplnky i športové aktivity. Je teda logické, že sa objavujú špeciálne vytvorené kolekcie u primárne nešportových značiek. Veľký boom športového oblečenia začína v tomto mesiaci v predajniach značky H & M.

Oficiálne webové stránky nás síce v prvých chvíľach vítajú výpredajovými akciami, ale keď bližšie pátrame po tom, čo je nové, neprehliadneme športovú kolekciu. Výber je hneď z niekoľkých sekcií: go athletic, go bodymind, go running a go outdoor.

Go athletic – funkčné športové oblečenie

Rad Go athletic má zaistiť maximálne pohodlie pri športovej činnosti, zamerané na funkčnosť a dizajn. Nepremokavé legíny alebo priedušná športová podprsenka? Navyše vo veľmi zaujímavom módnom prevedení. Kto povedal, že športové oblečenie, nemôže byť zároveň inšpiráciou. Ak sa sami sebe páčime a cítime sa dobre, potom nám aj samotný šport pôjde lepšie. Ak sa navlečiete do otrhaných teplákov a potom len celý čas dúfate, že vás nikto nestretne, vysnívané športové výsledky sa len tak nedostavia. Dámy siahnu po funkčných legínach, páni si iste obľúbia pohodlné šortky.

Go bodymind – cvičí jogu!

Pre priaznivcov meditačných cvikov, jogy či pilates, pripravilo H & M oblečenie, ktoré sa nám dokonale prispôsobí. Získame pocit, ako by sme cvičili bez akýchkoľvek prekážok. Zachované sú opäť všetky potrebné atribúty funkčnosti.

Go running – beh ráno a večer

Športové oblečenie H & M je ľahké, vzdušné, ale zároveň dobre izoluje teplo (najmä tričká a špeciálne nátelníky). Navyše je mnoho tohto oblečenie reflexné, a tak môžete behať aj za šera.

Go outdoor

Posledná kategória hovorí sama za seba, teda ak sa zaujímate aspoň čiastočne o outdoorové športy. Oblečenie zamerané aj na extrémnejšie podmienky a nevľúdnosti počasia.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.