Červená je farba sezóny

Červená je farba sezóny

21. januára 2014, červená farba, trendy 2014, trendy farba, farba zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Módni návrhári si s nami čím ďalej viac pohrávajú a aj do prakticky temnejších odtieňov vkladajú farebnú žiaru. Rok 2012 sa nechal omámiť oranžovou farbou, respektíve mandarínkovým prelínaním jemne farbou červenou. „Trinástka“ predstavila na módnych mólach pôvabnú smaragdovú farbu. Čo nás stretne v tomto roku? Ustálila sa nám tu jedna z farieb vášne a zmyselnosti – červená. Hoci nápadná, tak nenápadne preplávala niekoľko sezón, aby statočne zakotvila v našich srdciach.

Červená je výrazná, a preto ju nemôžem mať? Spomeňte si, koľko odtieňov dokáže vykúzliť maliarov štetec na plátne. Ak sa necítite v rude červenej, vyskúšajte jemnejší odtieň. Červenú farbu možno zaradiť aj v líčení. Móda predsa nie je iba o obliekaní, ale o celkovom zladení a harmónii všetkých prvkov. K tým líčenie bezpochyby patrí. Doprajte si aspoň na večerné akcie odvážnejší makeup a vyskúšajte červený rúž.

Neschovávajte sa do čiernych kabátov – červená je farba sezóny! A kde sa s ňou všade stretneme? Je pravda, že nové kolekcie momentálne po obchodoch neuvidíme, ale to sa už čoskoro zmení a po vianočných výpredajoch príde rad na nové trendy. Zima sa ešte len vo svojej celej kráse blíži, a tak snáď zoženieme hrejivé kabáty v červenej farbe. Odvážnejší siahnu po kožušinovej veste či priamo samotnom kožuchu v odtieňoch červenej. Kožúšky a kožušiny sú totiž stále veľkým trendom s tým rozdielom, že sa im tentoraz dostáva naozaj výrazných farieb.

Červená môže byť aj ukrytá medzi inými farbami a vzormi. Must-have bol v roku 2013 tartan a tento rok si pokojne jedny tartanové nohavice tiež môžeme kúpiť. Alebo by ste radšej košeľu? Kockované flanelové košele budú patriť tiež medzi číslo jedna. On nás štýl grunge časom snáď pohltí ešte viac.

Keď už som spomenula módne trendy, poďme si ešte niektoré pripomenúť. Napríklad obľubu v zdanlivo detinských motívoch. Minulý rok sa tešil obľube srdiečok, rozprávkových postavičiek a zvierat a na tričkách neprehliadnuteľne svietili nápisy peace, love alebo punk. A vlastne prečo nie?

Záverom spomenieme trochu rozpačitý trend dĺžky tesne pod kolená. Jedny ho milujú, druhé si nemôžu zvyknúť. Zmena je predsa život a sukne s dĺžkou pod kolená nezmiznú ani túto sezónu.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.