Kreatívne kolekcie Lindex jar 2014

Kreatívne kolekcie Lindex jar 2014

3. januára 2014, trendy jar 2014, Lindex oblečenie, Lindex, Lindex jar 2014, módne trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Pomaly zapíname kabáty až ku krku, obúvame čižmy s kožušinkou a chystáme výlety do zachumelených hôr. Módny svet už ale víta novú sezónu jar 2014. Kreatívny tím návrhárov značky Lindex predstavuje kolekciu plnú nápadov a módnych trendov. Outfity v ležérnom Boho štýle, výrazný trend pastelov či dôraz na siluetu a materiály. Nová jarná kolekcia Lindex sa súčasne stáva dobrým ukazovateľom módnych trendov, ktoré nás v novej jarnej sezóne čakajú.

Pastelové farby – trend jari 2014

Jarná kolekcia je prešitá niťou nežných modelov v jemných pastelových farbách. Nohavice, šortky, vzdušné blúzky a topy doplníme o hutnejší materiál, napríklad pletený sveter alebo vlnený kabát. Stále tak pretrváva trend kontrastu materiálov, kedy k sebe kombinujeme výrazne protikladné materiály. V pastelových odtieňoch budeme pozorovať predovšetkým premeny modrej, ružovej a fialovej farby.

Na strihu záleží

Lindex sa v jarnej kolekcii zameriava na siluetu a podľa toho sú tiež prispôsobené strihy jednotlivých modelov. Jedným z hlavných motívov sa stávajú aj rôzne grafické obrazce. Vracia sa využitie geometrických vzorov alebo sa objavuje stále obľúbený hadí vzor. Opäť budeme môcť svoj šatník oživiť zebrím a tigrím vzorom. Zvieracie motívy sú stále in.

Zabudnite na to, že sa nosia iba slim nohavice. Už tomu tak dávno nie je a v jarnej kolekcii rozhodne nie. Nohavice sú vôbec jedným z hlavných kusov oblečenia celej kolekcie. Výber strihov a štýlov bude naozaj veľký. Objavia sa mrkváče, slim nohavice, skrátené dĺžky aj nohavice so zníženým sedom.

A ak ste sa v lete zdráhali nad skrátenými topmi, predovšetkým v štýle nastygal, na jar 2014 si ich užijete dvojnásobne. Toto všetko nás totiž čaká u módnej značky Lindex v kolekcii jar 2014.

Boho štýl ala Lindex

Pod názvom „Púštny sen“ sa ukrýva magická kolekcia v mestskom duchu Boho štýle. Vo farbách dominuje purpurová, piesková alebo tabaková hnedá. Boho štýl je jedinečný ležérny štýl pre každodenné nosenie. Je zárukou štýlu a pohodlnej módy.

zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.