Jesenná kolekcia H & M pre mužov je tu!

Jesenná kolekcia H & M pre mužov je tu!

25. augusta 2013, jesenná kolekcia H&M, H&M

Sponzorovanej odkazy:

Pohodový štýl, ktorý ide ruka v ruke s elegantnou pánskou módou. Saká v kombinácii s úzkymi džínsami, využitie outdoorových prvkov oblečenia na modeloch určených k bežnému noseniu alebo maxi kabáty s asymetrickými strihmi. Pánska kolekcia H & M fall 2013 siaha pre inšpiráciu do dielní veľkých svetových návrhárov a zároveň hľadá vlastnú inovatívnu cestu k zaujímavým outfitom.

Understated cool

Ako byť „nenápadne cool?“ Uvoľnený štýl s výraznými prvkami, ktorý však nevyžaruje nad outfity okoloidúcich? H & M vytvorilo jedinečný rad ležérneho oblečenia pre každý deň. Kolekcia sa drží tlmených tónov farieb, objavujú sa aj army motívy a úplne evidentná je tiež inšpirácia vintage štýlom. Aj to je jedna časť jesennej kolekcie módneho oblečenia značky H & M.

V úvode som spomenula maxi kabáty. Tento rok sa objaví trend voľného oblečenia opäť vo väčšej miere než v kolekciách predchádzajúcich. Stačí zhliadnuť novú kolekciu značky Chanel, kde asymetrické maxi kabáty nechýbajú a úplne výrazné sú predovšetkým široké goliere (nielen u kabátov). Páni môžu v kolekcii H & M vyberať napríklad voľné kardigány alebo maxi parky ku kolenám.

Na druhú stranu sú súčasťou jesennej kolekcie bavlnené saká, chinos nohavice a vypasované košele. Žiadúca je najmä kombinácia grunge štýlu s elegantnými prvkami ako je práve pánske sako alebo chinos nohavice. V jesennej kolekcii sa tiež objavia bundy v štýle „krivák“ alebo prešívané bundy.

H & M sa zameriava predovšetkým na mladšiu generáciu a tá vyžaduje odlišnosť, nápaditosť a ležérny štýl. A tak sa aj túto sezónu stretnete v predajniach H & M s tými najviac trendy kúskami – teda extrémne úzkymi (slim) džínsami a nohavicami, tričkami s výrazným výstrihom končiacim v polovici hrude, ľahko priehľadné tričká i kúsky v jedinečnom vintage štýle.

A na záver jedna perlička. Pripravte sa na naozaj jedinečné outdoorové kúsky. Napríklad funkčné bundy, ktoré vyhovejú špeciálnym parametrom i modernému dizajnu. Značka H & M neustále rozširuje svoj sortiment a vďaka spolupráci so špičkovými návrhári tak vznikajú praktické i dizajnové kúsky pre každý deň.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.