Sexy aj v jednodielnych plavkách

Sexy aj v jednodielnych plavkách

15. augusta 2013, jednodielne plavky, sexi plavky, plavky Lindex, plavky Calzedonia, plavky Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Medzi najpopulárnejšie typy dámskych plaviek patria bikiny, ale túto sezónu im dynamicky šliapu na päty aj plavky jednodielne. Ako sa klasické jednodielne plavky dostali do módnej hitparády na tie najvyššie priečky? Možno práve vďaka nekonečnému vývoju vo svete módy, na ktorý je vyvíjaný neustály nátlak inovácie a zdokonaľovania. Nemusíme hovoriť práve o módnej revolúcii, pretože mnohé inšpirácie nachádzajú svoje korene v modeloch z dôb minulých. Avšak tešme sa z akejkoľvek inovácie a nových nápadov, veď jednodielne plavky pre sezónu leta 2013 vyzerajú božsky a predovšetkým, dámy, sexy!

Zmyselné plavky Calzedonia

Značka Calzedonia ma baví v každej svojej kolekcii. Priznám sa, že chodím okukovať predovšetkým nové typy siloniek a vtipných ponožiek, ale tentoraz som ešte viac nadšená z modelov jednodielnych plaviek. Prevažne sa jedná o jednoducho koncipované modely, v ktorých sa skrýva čosi rajcovného. Raz je to nebezpečne hlboký výstrih, inokedy rafinovaný strih s nutnou dávkou sex-appelu.

Vždy trendy – plavky Lindex

Čo človek, to iný názor. Možno by niekto na mojom mieste vybral značku inú, avšak ja by som vám rada predstavila aj jednodielne plavky značky Lindex.

Prvé z nich majú širšie viazanie za krkom a na chrbte je ešte jedna tenká šnúrka. Oceňujem krásne riešenú časť v oblasti dekoltu a zdobenie flitrami. Už vidím dokonalý večerný plážový komplet – džínsové šortky, tieto plavky, vysoké podpätky a veľká listová kabelka.

Ako druhý príklad vyberám vzorované jednodielne plavky, tiež s pekne riešeným strihom v oblasti dekoltu. Rovnako tak zadná časť plaviek je veľmi zaujímavá. Ani pomocou týchto plaviek by som sa nebála vytvoriť jedinečný outfit. Len by som tentoraz doplnila model o trendy klobúk.

Kto chce odhaliť ešte viac, rád sa porozhliadne v predajniach značky Bershka, kde nájde sexy jednodielne plavky s prestrihmi po stranách.

A čo takto plaky s tigrom? Ostatne s týmto motívom sa tento rok stretávame na tričkách, svetríkoch aj taškách. Letná sezóna beží v plnom prúde. Hurá do sexi plaviek!

Zdroj: www.calzedonia.com , www.bershka.comwww.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.