Louis Vuitton: Monogram Jacquard Denim

Louis Vuitton: Monogram Jacquard Denim

21. januára 2022, Louis Vuitton, Monogram Jacquard Denim, kabelky, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Louis Vuitton predstavuje ikonické modely kabeliek v novej verzii Monogram Jacquard Denim . Denim je kľúčovým materiálom každého dámskeho šatníka. Pravidelne sa objavuje aj v kolekciách značky Louis Vuitton, obzvlášť v zaujímavých kombináciách s motívom Monogramu. V tejto sezóne zdobí nadčasový vzor elegantnú a všestranne nositeľnú kolekciu kožených doplnkov.

Ikonické tašky značky Louis Vuitton – počnúc modelom Onthego, cez Speedy a Loop až po Dauphine – sa predstavujú vo verzii z materiálu Monogram Jacquard Denim. Vzhľad opraných džínsov zdobí ikonický Monogram.

Špeciálne vyvinutý materiál

Materiál bol vyvinutý špeciálne pre túto kolekciu a bol vytvorený špeciálnou technikou žakárového tkania. Perfektne imituje vzhľad denimu a vďaka inovatívnemu výrobnému postupu je pevný a poddajný zároveň, vyniká trvalou stálosťou farieb a vzorov.

Atraktívny povrch

Modely majú atraktívne vrchné prešitie kože a sú rovnako očarujúce z vonkajšej aj vnútornej strany. Látka podšívky je vyrobená v negatíve a pôsobí, ako keby bol vonkajšok kabelky obrátený naruby.

Farebnosť

Základnou farbou kabeliek a drobných kožených doplnkov je námornícka modrá, tri očarujúce modely sú k dispozícii aj v ružovej variante: Nano Speedy, peňaženka Zippy a Micro Pochette Accessoires. Päť ikonických modelov bude v predaji výlučne v Číne: Petit Noe, Square Bag, Dauphine Mini, Petite Malle a Nano Speedy.

Kolekcia je v predaji od januára 2022 a dozaista osloví nielen milovníkov ikonického módneho domu, ale aj nových klientov.

  • Fotografia: Robin Galiegue
  • Styling: Marie-Amélie Sauvé
  • Zdroj informácií: Martina Lowe-MMH Polo

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.