Kto získa titul Českej Misiss? To sa dozvieme 20. októbra v divadle Broadway!

Kto získa titul Českej Misiss? To sa dozvieme 20. októbra v divadle Broadway!

11. októbra 2021, Česká Misiss, súťaž, divadlo Broadway, mamičky, deti

Sponzorovanej odkazy:

Súťaž Českej Missis 2021 ide do finále! Už 20. októbra 2021 sa dozvieme víťaza tejto rodinnej súťaže, ktorá je zameraná hlavne na vzťah medzi mamičkou a dieťaťom. Vzhľad nie je rozhodujúci, ide o charizmu, životný príbeh a inšpiratívne osobnosti. Slávnostné vyhlásenie je prístupné širokej verejnosti. Kto vyhrá tento ročník sa dozvieme v divadle Broadway.

Desať finalistiek absolvovalo už posledné predfinálové sústredenie. Okrem nácvikov voľných disciplín na ne čakalo opäť mnoho zaujímavých aktivít a školení. Nervozita stúpa. Už 20. októbra 2021 od 13h vypukne slávnostné finále Českej Missis 2021.

Tretie v poradí

V poradí tretie sústredenie, na ktorom sa mamičky s deťmi stretli, sa uskutočnilo v Bělej pod Bezdězem v krásnom rodinnom Hoteli Relax. Súťažiaci sa zúčastnili školenia o výžive pre deti či seminára so psychologičkou o komunikácii s deťmi v rodine v rôznych situáciách a na rôzne témy. Deťom bolo v areáli umožnené nakŕmiť zvieratká. Spoločné aktivity boli aj športového zamerania. Mamičky s deťmi sa vydali na výlet na kolobežkách či prechádzku do neďalekého okolia na rozhľadňu s výhľadom na hrad Bezděz.

Voľné disciplíny

Dôležitým momentom na sústredení bol ale tréning voľných disciplín, ktorého sa zúčastnila ambasádorka súťaže Alice Bendová. "Som na všetky veľmi hrdá. Viem, že nie je ľahké natrénovať voľnú disciplínu s dieťaťom, niektoré sú ešte veľmi malé, ale aj tak si myslím, že dámy predvádzajú neskutočné výkony. Uvidíme, ako veľmi ich potom na pódiu ovplyvní nervozita, "komentovala Alica, ktorá ako herečka veľmi dobre vie, ako sa človek cíti na divadelných doskách. Práve na nich sa totiž všetkých desať mamičiek s deťmi onedlho stretne.

V divadle Broadway

"Pre slávnostné finále sme vybrali divadlo Broadway a teraz sa už len môžeme modliť, aby nám prípadná nové vládne nariadenia neovplyvnili uverejnenie víťaziek. Už jeden rok sme museli čakať, "vyjadrila svoje obavy riaditeľka súťaže Veronika Farářová. Práve tá pozná všetkých súťažiacich najlepšie, a tak sa chopí mikrofónu a bude im po boku až do samotného vyhlásenia.

Finále Českej Missis

Okrem voľných disciplín čaká 20.10.2021 v di­vadle Broadway na súťažiacich rozhovor s porotou, v ktorej zasadnú ako vážení partneri Českej Missis, tak známe osobnosti z radov hercov, spevákov, alebo napríklad modeliek. Teraz organizátor už prezradil, že medzi porotou či vystupujúcimi umelcami bude Gabriela Partyšová, Kamila Nývltová, Alica Bendová, Jaro Smejkal a ďalšie. Nebude ale chýbať ani módna prehliadka.

Zdroj foto: BLUE DEER AGENCY sro

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo a ostatné.