Kolekcia Tatiany Kovaříkovej: ženskosť a kreativita

Kolekcia Tatiany Kovaříkovej: ženskosť a kreativita

23. septembra 2021, Tatiana Kovaříková, dámska móda, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Tatiana Kovaříková predstavuje novú kolekciu oblečenia, spájajúca nežnú ženskú silu a chuť byť kreatívny.

Keď o nej počujete prvýkrát, Tatiana Kovaříková patrí medzi českú návrhársku špičku. Absolvovala Strednú priemyselnú školu textilnú v Brne, odbor návrhárstvo, a potom rok študovala scénografiu na pražskej DAMU. Jej modely sú výnimočné svojou osobitosťou, ženskosťou, precíznosťou a nadčasovosťou.

Z jej dielne vychádzajú modely určené pre ako denné nosenie, tak aj špeciálne edície večerných šiat, pri ktorých využíva pomoc šikovných dvorných krajčírok. Jej šaty pritom obliekli osobnosti, ako je grófka Sofia z Wessexu, Andie MacDowell či české celebrity, medzi ktoré patrí Helena Vondráčková, Bára Nesvadbová a Jitka Asterová.

Nová kolekcia by Tatiana

Teraz Tatiana predstavuje novú kolekciu, ktorej jadro tvoria saká, široké nohavice zoštíhľujúce siluetu, šaty a úplne prvýkrát aj tričko TATIANA. Jej inšpiráciou pritom boli materiály, u ktorých návrhárka dumala nad tým, aký model z onoho materiálu by bol tým ideálnym, aby pri jeho nosení všetko súznelo a fungovalo.

„Inšpirácia vychádza aj z toho, čo by si dámy želali nosiť. Móda je o pocitoch a ja pri stretnutiach s klientkami vnímam a zisťujem, čo by rady, a väčšinou sa aj zhodneme na tom, že je to model, čo by som rada nosila aj ja. Inšpirácia vyplýva z rôznych situácií, "uviedla Tatiana Kovaříková a dodala: “ Nová kolekcia ponúka kombináciu elegantného štýlu so štipkou športového či uvoľneného nádychu, ale vždy s rukopisom Tatiana, teda ikonické puzdrové šaty v mojich kolekciách budú vždy. "

Dvanásť

Dvanásť nových modelov v podobe výraznej žlto-zelenej, jemne púdrovej, smotanovej a zlatej ukazujú odvahu, otvorenosť a nežnú silu. Stálica v podobe čiernej a bielej, ktoré u tejto návrhárky nemôžu chýbať, sú zase elegantnými piliermi. Materiály všetkých modelov pochádzajú z Európy alebo boli v Európe vyrobené a vznikajú s rešpektom k našej planéte.

Zdroj foto: Tatiana Kovaříková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.