Plove Preciosa: plavky tak trochu inak

Plove Preciosa: plavky tak trochu inak

27. júna 2021, Plove, Preciosa, Plove x Preciosa, plavky, luxusné plavky, plavky s kryštálmi

Sponzorovanej odkazy:

Plavky, v ktorých leto získa úplne nový, luxusný a žiarivý nádych, tak by sa dal v skratke opísať počin, ktorý si pre všetkých fanúšikov kryštálov a českej módy prichystali značky Plove a Preciosa. Nadviazali totiž na predchádzajúcu spoluprácu a predstavujú mini kolekcie plaviek, z ktorých vyžaruje dynamika, ale aj lenivé dni pri vode.

Kúzlo skryté v detailoch

Celé to začalo kampaňou Unstoppable na sklonku minulého roku, pri ktorej sa tieto dve značky dali dohromady. Zakladateľka a návrhárka značky Plove Pavlína Miklasová vytvorila pri tejto príležitosti tri exkluzívne modely plaviek a jeden pár sandálov, ako inak než vysadených kryštálmi. A jednalo sa o vskutku mravčiu prácu. "Nazvala by som to doslova šperkárčinou na látke. Záležalo na každom milimetri. Brúsené kamene sa na látku prenášajú zo špeciálnej fólie. Na spodnej strane obsahujú lepidlo, ktoré aktivuje teplo. Pomocou špeciálneho lisu sa k látke cez fóliu pritlačia a zahrejú na príslušnú teplotu. Práve to zabezpečí, že kryštály na materiáli pevne držia, "opisuje použitú technológiu Miklasová.

Plove x Preciosa: luxus posiaty kryštálmi

Bola by však škoda nechať tak exkluzívne modely „len“ pre kampaň, a tak vznikla predajná mini kolekcia plaviek ozdobených kryštálmi. Obsahuje jedenásť kusov plaviek, ktoré ocenia všetky milovníčky luxusu a jedinečnosti. A potešia aj multifunkčným využitím. "Modely sa dajú využiť štandardným spôsobom, teda môžete v nich bez obáv plávať. Vzhľadom k svojmu prevedeniu však obstoja ako osobité kúsky pre špeciálne príležitosti a aj ako výraznejší variant namiesto klasického body, "vysvetľuje dizajnérka.

Novinky pre rok 2021

Dokonalý model pre tohtoročné leto môžete nájsť aj v stálej kolekcii značky Plove. Tá si pre leto 2021 pripravila štyri nové modely. Či už hľadáte klasiku v podobe trojuholníkových plaviek v zaujímavých farebných kombináciách, decentný variant v sivom odtieni alebo skôr športovejší strih, nájdete tu model vyhovujúci vašim predstavám.

Foto: Preciosa x Plove

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii plavky.