Luxus s doplnkami Montblanc: sú štýlové a jedinečné

Luxus s doplnkami Montblanc: sú štýlové a jedinečné

26. februára 2021, Montblanc, doplnky, tašky, ľadvinky, aktovky, unisexová kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Nová kolekcia a tiež nový vzor M odkazujúce na dedičstvo tohto luxusného domu – to sú čerstvé novinky u značky Montblanc. Rad s názvom Montblanc M_Gram 4810 je koncipovaná ako unisexová a doplnky v podobe batohov, tašiek, ľadviniek, peňaženiek aj opaskov v modrej a čiernej kombinácii si tak užijú ženy aj muži.

História skrytá v písmene „M“

Štýl zotrel rozdiely medzi dámskym a pánskym šatníkom a v posledných rokoch sa dostáva v oblasti módy do centra diania. Inšpiráciou sa stal aj pre novú kolekciu Montblanc, ktorá predstavuje elegantné a moderné doplnky vynikajúcou funkčnosťou a mestským cítením. Popri nich potom nový rad odhalil aj nový vzor loga. Ikonické „M“ sa teraz ukazuje v dvojfarebnom tóne a vidieť v ňom môžeme geometriu aj typografiu odkazujúce na archív značky. Viaže sa k logu vytvorenému v 20. rokoch a pripomínať môže štýl Art Deco, pre toto obdobie minulého storočia typické. „To, čo odlišuje našu grafiku od ostatných monogramov založených na logu, je myšlienka nestavať niečo úplne nové, ale skôr premeniť existujúce typografie pomocou inšpirácie,“ vysvetľuje Zaim Kamal, kreatívny riaditeľ Montblanc. „Dedičstvo, ktoré pokrýva takmer 115 rokov, ponúkalo veľké množstvo inšpirácie, z ktorej sme mohli čerpať a vytvoriť tak vzor spojený s históriou, ktorý ale plne hľadí do budúcnosti. Nový dizajn znamená prepojenie s komunitou značky, je znakom príslušnosti, ktorú si jeho nositeľ môže interpretovať presne tak, ako bude chcieť. “

Dajte šancu unisexovej móde

Využiteľnosť doplnkov novej kolekcie predstavuje aj s ňou spojená kampaň, v ktorej zažiaril herec Taron Egerton a spevák, herec a spisovateľ Chen Kun. Spolu s taškami, ľadvinkami, aktovkami na dokumenty či športovými taškami a batohmi dávajú najavo, že kolekcia je nielen unisexová, ale aj univerzálna a využiť sa dá pre rad rôznych príležitostí na deň aj noc. Na svoje si prídu aj fanúšikovia technologických inovácií, kedy môžu nový vzor „M“ vidieť napríklad na slúchadlách Montblanc, alebo na ciferníku chytrých hodiniek.

Foto: Montblanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.