Zrýchliť a ušetriť čas s kuframi Montblanc x Pirelli

Zrýchliť a ušetriť čas s kuframi Montblanc x Pirelli

29. decembra 2020, Limitovaná edícia, batožina, kufre, Montblanc x Pirelli

Sponzorovanej odkazy:

Spolupráca poháňaná dokonalosťou, výkonom a rýchlosťou. Značky Montblanc a Pirelli uvádzajú na trh novú limitovanú edíciu cestovných batožín, ktoré sú vybavené mini pneumatikami Pirelli so špeciálnou gumovou zmesou, vychádzajúce z ikonickej pneumatiky P ZERO ™.

Limitovaná edícia Montblanc x Pirelli

Po predstavení prvej kapsulovej kolekcie v roku 2019 Montblanc a Pirelli prichádzajú s novou limitovanou edíciou batožiny s kolieskami vyrobenými podľa ikonických pneumatík P ZERO ™, vytvorenú pre cestujúcich, ktorí hľadajú výkon, odolnosť a pohodlie.

Ľahká batožina z čierneho polykarbonátu s detailmi z pogumovanej červenej kože je vybavená precíznou rukoväťou a výkonnými kolieskami s guličkovými ložiskami, navrhnutými inžiniermi značky Pirelli. Novo vyvinutá gumová zmes zabezpečuje odolnosť, tichý pohyb koliesok a opiera sa o tradíciu mobility a rýchlosti, ktorú značka Pirelli predstavuje už od roku 1872. Dezén kolesa potom odráža vzor behúňa na pneumatikách P ZERO ™ Pirelli.

"Pneumatikami Pirelli P ZERO ™ je vybavené veľké množstvo tých najvýnimočnejších a najvýkonnejších športových vozidiel súčasnosti, pretože vďaka vylepšenej priľnavosti a ovládaniu zaručujú extrémny výkon. Týmito novými kolieskami, ktoré obsahujú špeciálnu gumovú zmes a ikonický dezén Pirelli, vnášame do sortimentu cestovných doplnkov identické zameranie na výkon. Chceme uspokojiť náročné potreby cestujúcich, ktorí vyhľadávajú luxus, čo najefektívnejšie a najštýlovejšie, "hovorí Nicolas Baretzky, Montblanc CEO.

P ZERO ™

P ZERO ™ je produktom Ultra High Performance, ktorý spája skúsenosti značky Pirelli získané v motoršporte a počas mnohoročnej spolupráce s poprednými výrobcami automobilov. Viac než len značka, pneumatika Pirelli P ZERO ™ je mnohými považovaná za ikonu. Jej slávne meno, uznávané fanúšikmi výkonných automobilov po celom svete, znamená technológiu, vášeň a exkluzivitu.

Otočné, 360-stupňové kolieska s guličkovými ložiskami odrážajú asymetrický motív dezénu P ZERO ™. Test hluku vykonaný v laboratóriách Pirelli potvrdil, že tieto nové kolieska poskytujú 10% redukciu hluku a jeho homogénnejšiu distribúciu v celom zvukovom spektre, najmä v porovnaní s už tak tichými kolieskami radu kufrov Montblanc # MY4810. Je to práve vďaka špeciálnej gumovej zmesi vyvinutej vo výskumných a vývojových laboratóriách značky Pirelli.

Testy s Pirelli

Skúsenosti značky Pirelli v oblasti mobility, rýchlosti a výkonu sa snúbia s vášňou značky Montblanc pre vytváranie inovatívnych, štýlových a technicky funkčných produktov, vďaka ktorým je cestovanie pohodlnejšie. Vnútri príručnej batožiny nájdete na jednej strane priestrannú priehradku s elastickými pásmi a na protiľahlej čiernu sieťku so zipsom, ktorá uľahčuje uloženie oblečenia a doplnkov. Kufor je tiež vybavený vreckom na vizitky.

Uhladená estetika je umocnená elegantnými detailmi, inšpirovanými ikonickými dizajnovými kódmi, ako je červená batožinová menovka, dynamický športový dizajn hliníkového ráfika, prevzatého zo skutočného lúčového vzoru kolies automobilov, či laserom vyryté logo „Montblanc x Pirelli“ na rukoväti kufra.

Čo všetko v limitke nájdete?

Limitovaná edícia Montblanc x Pirelli bola vytvorená spoločne so značkou Pirelli Design, ktorá sa špecializuje na koncepciu inovatívnych projektov v spolupráci s partnermi. Limitky z produktovej rady cestovných batožín Montblanc # MY4810 obsahujú

  • Odľahčenú škrupinu z čierneho polykarbonátu
  • Tvrdé nylonové rohy s matným efektom, odolné proti poškriabaniu
  • 360 ° otočné kolieska s guličkovými ložiskami, ktoré zrkadlía asymetrickým motívom dezénu P ZERO ™
  • Pomalšie opotrebenie stopy behúňa pre dlhšiu životnosť a odolnosť
  • Červené logo P ZERO ™ PIRELLI na kolieskach vybavenými mini pneumatikami
  • Vrchné madlo z červenej pogumované kože a bočné madlo z čiernej kože pre ľahšie zdvíhanie a ukladanie batožiny
  • Teleskopická rukoväť s možnosťou aretácie v rôznych polohách je ozdobená logom spolupráce
  • Červenú batožinovú menovku s reflexnou kresbou Pirelli

Príručná batožina Montblanc x Pirelli v limitovanej edícii # MY4810 v predaji od novembra 2020. U nás v Butiku Montblanc, Parížska 98/17, Praha 1 a na www.montblanc.com .

Zdroj foto: Montblanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii cestovanie a dovolenky, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.