Vianoce sú za dverami: Tipy na vianočné darčeky

Vianoce sú za dverami: Tipy na vianočné darčeky

10. decembra 2020, darčeky, tipy na darčeky, vianočné darčeky, Vianoce, darčeky pre ženy, darčeky pre mužov, darčeky pre deti

Sponzorovanej odkazy:

Na jeseň sa nám vždy zdá, že času na zháňanie darčekov je dosť. Zrazu je tu však december a nápady, nieto darčeky samotné, stále nikde. Pokiaľ je aj vám tento scenár viac než povedomý, určite pár „Ježíškovských“ tipov privítate. Nehodilo by sa vašim blízkym napríklad niečo z tohto?

Darčeky pre ženy

Zabudnite na praktické veci a obdarujte svoju drahú polovičku niečím, čo si tajne želá každá z nás. Niečím skutočne krásnym, čo síce nepotrebujeme, ale chceme. Spomenula niekedy vaša žena či priateľka parfém, ktorý ju okúzlil? Nedošiel jej práve drahý krém, ktorý si už sama kvôli cene znova nekúpi? Skúste zaspomínať a možno ten pravý darček objavíte. Ak vás však pamäť sklame, nezúfajte. Existujú darčeky, s ktorými sa nedá šliapnuť vedľa. Trávi vaša žena voľný čas behaním či v posilňovni? Určite ju poteší nové športové oblečenie. Potrpí si na luxus a oblieka sa elegantne? Potom jej urobí určite radosť krásna nová kabelka, rukavice, alebo šperk.

Darčeky pre mužov

Aj muži dostávajú radi darčeky pre radosť a nie potrebu. A opäť je ideálne vychádzať z ich koníčkov a záľub. Je váš drahý skôr v garáži než doma? Potom bude správnou voľbou nové náradie či knižka plná rád a tipov pre kutilov. Športovcov poteší ako nové vybavenie, tak aj vstupenka na dôležitý zápas či kniha o jeho obľúbenom hráčovi. Aj muža ale baví svet módy, krásy a dizajnu, takže parfém, alebo nová kožená aktovka do práce budú určite správnou voľbou.

Pre deti

Orientovať sa v tom, čo je v detskom svete práve in, je nielen pre rodičov skutočným orieškom. Pokiaľ je teda detský zoznam pre Ježiška príliš krátky, alebo nereálny, je potrebné zapojiť fantáziu. Poobzerajte sa po rôznych hrách, ktoré rozvinú ich tvorivosť či zvedavosť. Dievčatká aj chlapcov poteší staré dobré lego, puzzle, tie staršie potom ocenia aj knižky. Vieme síce, že mäkké darčeky nepatrili k našim obľúbeným, ale predovšetkým dievčatká určite pekné šaty potešia. A pre teenagerov potom existujú nabité darčekové karty, napríklad do Fashion Arena Prague Outlet centra.

Foto: Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii vianočné darčeky 2011.