Letné letnenie: Ľahkosť a pohodlie

Letné letnenie: Ľahkosť a pohodlie

16. júla 2020, leto, pohodlná móda, dámska móda, letné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Tohtoročné leto má obzvlášť premenlivé počasie. Dá sa povedať, že takmer ako na hojdačke. Keď už vykukne slniečko a začne pekne hriať, tak vzápätí ho vystrieda zamračená obloha, dážď a chladné počasie. To ale nemení nič na tom, že na letné teplé a slnkom nabité dni by sme sa mali príkladne pripraviť a vybaviť svoj šatník. Nezáleží na tom, či budete leto tráviť pri vode, alebo na záhrade, ľahučké letné oblečenie iste oceníte.

Práve u letnej módy je pre nás všetkých veľmi dôležitá priedušnosť. Vzdušné a príjemné šaty, pohodlné šortky či topy a mnoho ďalšieho nájdete v novej dámskej kolekcii KiK. Hlavným kritériom pri výbere oblečenia na deň strávený na záhrade či na terase je pohodlie. Pohodlná móda je jednoducho pre nás ženy najviac TOP.

Pohodlie v šortkách a tielku

Ľahučké a veľmi príjemné dámske šortky sú práve pre leto skvelou voľbou. Navyše dámska móda je skvelá v tom, že umožňuje výber z pestrej škály rôznych farieb. V kombinácii s jednoduchým tričkom či topom vám zaistí maximálny pocit pohody. Skvelé nie je len to, že sú ušité z jemných materiálov, ale aj cena. Top, tričko aj šortky kúpite za 4 € a tielko už od 2 €.

Šaty na doma aj von

Každá žena má doma aspoň jedny šaty a do letných horúcich dní sú ideálnou voľbou. V Kik si zaobstaráte také, ktoré si užijete aj v pohodlí domova. Tie sú opäť vyrobené z príjemných chladivých materiálov. Budete sa v nich cítiť príjemne, ale zároveň veľmi žensky. Ak teda čakáte návštevu, ktorú chcete pohostiť na terase či záhrade, sú šaty tou správnou voľbou. Vybrať môžete basic farby ako napríklad zelená, alebo čierna, kedy majú navyše tieto šaty našité vrecká, ktoré určite oceníte. Tieto šaty podobné dlhšiemu tielku môžete doplniť jednofarebnými capri nohavicami a k nim vám stačí obuť papuče, alebo „žabky“.

tento rok frčia neónové farby, alebo čierna so sivou ako na týchto pruhovaných šatôčkachtento rok frčia neónové farby, alebo čierna so sivou ako na týchto pruhovaných šatôčkach

Jednoduché aj so vzorom

V Kik si okrem jednoduchých a jednofarebných variantov šiat môžete zaobstarať aj batikované dámske šaty. Ak chcete radšej niečo so vzorom, ale nie tak výrazným ako je batika, tak si môžete vybrať napríklad biele šaty s horizontálnymi prúžkami v spodnej časti šiat, alebo siahnite po variante s prúžkami vertikálnymi po celej dĺžke šiat. Nech už si kúpite akýkoľvek variant, budete sa cítiť pohodlne a príjemne.

mini šaty možno použiť aj ako ľahkú tuniku k legínammini šaty možno použiť aj ako ľahkú tuniku k legínam

Zdroj a foto: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.