Nová kolekcia kožených doplnkov Montblanc: Pohodlná a praktická elegancia

Nová kolekcia kožených doplnkov Montblanc: Pohodlná a praktická elegancia

12. júna 2020, Meisterstück Soft Grain Leather, kolekcia Montblanc, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Značka Montblanc sa vracia k svojej nadčasovej koženej kolekcii a prichádza s novým typom kože. Kolekcia vyniká nielen jemnosťou na dotyk, ale aj kompaktným dizajnom v rôznych veľkostiach určených ako pre mužov, tak pre ženy. Pracovný život nemusí byť vždy synonymom konzervatívnej formálnosti a monotónnej funkčnosti. So svojou novou kolekciou kožených doplnkov Meisterstück Soft Grain Leather značka Montblanc prepisuje pravidlá pre business batožinu a doplnky.

Tie sú určené pre smelých podnikateľov, úspešných lídrov aj pre nebojácnych mestských bádateľov, ktorí hľadajú kožených spoločníkov odrážajúci ich prístup k práci aj životu: uvoľnený, cieľavedomý, plný pohodlia, a hlavne štýlový za každých okolností.

Kolekcia Meisterstück Soft Grain Leather

Kolekcia je so svojím signaturným dizajnom výrazom ležérnej elegancie a nadčasového moderného štýlu. Celkom 37 rôznych kožených doplnkov v kolekcii je k dispozícii v prepracovaných tvaroch a veľkostiach, vrátane okrem iného elegantnou zložkou na dokumenty a elektronické zariadenia či tenký batoh pre mestské potulky so sofistikovaným vzhľadom.

Od biznis tašiek, cez malé doplnky pre každodenné nosenie, až po cestovné kusy; kolekcia Meisterstück Soft Grain Leather ponúka nový, na dotyk jemnejší typ kože s matným povrchom, ktorý podčiarkuje jej eleganciu. Kompaktnejšie tvary doplnkov umožňujú ľahšiu manipuláciu bez ohrozenia funkčnosti, zatiaľ čo originálne detaily ako je prešívanie a hladko strihané okraje kože dodávajú kolekcii nádych moderného klasicizmu. Vďaka všestrannosti dizajnu, tvarov a veľkostí sú doplnky perfektnými spoločníkmi pre mužov a ženy.

„Kolekcia odráža premenlivosť dnešného pracovného životného štýlu, kde hranice medzi prácou a voľným časom často nie sú jasne definované. Ľudia si nastavujú svoje tempo, pracujú podľa vlastných predstáv a chcú, aby ich kožené doplnky reflektovali ich spôsob života, "vysvetľuje Nicolas Baretzky, CEO Montblanc a dodáva:“ Vytvorili sme kolekciu, ktorá túto flexibilitu umožňuje: modernú a funkčnú, s elegantným uvoľneným štýlom , jednoduchú, ale zároveň svojím vzhľadom charakteristickú a s jemnými detailmi, ktoré nechávajú každý kus vyniknúť. "

Rôznorodá a variabilná kolekcia

Nová kolekcia obsahuje v štýlovej čiernej koži rôzne veľkosti a tvary, ktoré vyhovujú potrebám každého pracovného štýlu, rovnako ako doplnky navrhnuté pre mestský život, alebo líniu menších doplnkov k dotiahnutiu celkového vzhľadu.

Čo všetko dostanete kúpiť?

  • Biznis tašky a aktovky pre inteligentnú organizáciu kancelárskych a pracovných vecí zahŕňajú stredné a ultratenké konferenčné zložky na dokumenty, kufríky, portfólia, či zložky na poznámkové bloky.
  • Tašky pre mestský život s charakteristickým predným vreckom so zapínaním na zips zahŕňajú stredné a tenké batohy, tote tašky, malé batohy cez rameno, messengery, reportérov či obálkové listové kabelky rôznych formátov.
  • Cestovné tašky pre štýlové cestovateľské zážitky aj prechádzky po meste v strednom a malom prevedení duffle bag.
  • Peňaženky a vreckové doplnky pre dokonalý vzhľad obsahujú rôzne druhy doplnkov ako sú peňaženky na 6, alebo 8 kariet, peňaženky so sponou na bankovky, alebo s vreckom na mince, peňaženka na zips pre 12 kariet, veľké aj cestovné peňaženky, obaly na karty, vizitkáre, obaly na pas, puzdrá na kľúče, kľúčenky, alebo puzdrá na perá.

Ponáhľať sa mestom na schôdzky, preplietať sa rušnými letiskovými terminálmi, zúčastňovať sa pracovných rokovaní, alebo si užiť víkend v cudzom meste; kolekcia Meisterstück Soft Grain Leather ponúka veľké množstvo formátov a funkcií pre každý druh pracovného života a štýlu. V predaji je kolekcia v butiku Montblanc, Parížska 98/17, Praha 1 a na e-shope Montbanc.com .

Zdroj foto: Montblanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky a módni návrhári.