Šaty, šaty a zase šaty: vyberiete si?

Šaty, šaty a zase šaty: vyberiete si?

18. apríla 2020, Nila, šaty, udržateľnosť, jar 2020, košeľové šaty, vzory, potlače

Sponzorovanej odkazy:

Hurá, sezóna šiat je konečne tu! Verme, že bude trvať dlhé mesiace a budeme si môcť tohto pohodlného a ženského kúsku oblečenia užívať do sýtosti. Až budete tento rok hľadať v ponuke šiat svojich favoritov, nezabudnite ani obchod nila.cz, v ktorom objavíte neopozerané skvosty, ktoré sú navyše v súlade s hodnotami všetkých, ktorým nie je ľahostajná príroda, alebo podmienky tých, ktorí šaty šijú. Aké u vás tento rok vyhrajú?

Košeľové

Jedným z veľkých tohtoročných hitov, ktorý pretrváva už od minuloročnej sezóny, sú košeľové šaty so zapínaním v prednej časti. Na prvý pohľad by sme mohli povedať, že pôsobia až veľmi „kancelársky“, ale opak je pravdou. Dokážu byť zvodné aj hravé, len zvoliť ten správny materiál a potlač. Zároveň sú veľmi pohodlné a užijete si ich na mnoho rôznych príležitostí.

Modré

Klasická modrá je farbou roku 2020 a premietla sa samozrejme aj do šiat. Pristane im v mnohých podobách a pristane aj vám. Vybrať si môžete z modrých bavlnených šiat v jednom tóne, ale trendom sú aj džínsové kúsky, alebo najrôznejšie vzory a potlače.

Potlače

Medzi jednofarebnými šatami nájdeme tento rok aj veľa tých potlačených – či už najrôznejšími vzormi, tak aj s pestrými potlačami. Jarnou stálicou bývajú kvetinové motívy, tie ale tento rok trochu ustupujú do pozadia na úkor napríklad geometrických prvkov, ako sú prúžky, kocky, alebo napríklad abstraktné vzory. Ani o ženské a jemné kvety však nezostaneme ochudobnené. Objavujú sa v mnohých variantoch, od malých a drobných kvietkov až po veľké a exotické kvety, ktoré hrajú všetkými farbami.

Voľné

Ak je pre vás pohodlie rozhodujúcim kritériom pri výbere šiat, môžete tento rok jasať. Najobľúbenejším strihom sú voľné šaty, ktoré neobopínajú postavu, ale poskytujú jej voľnosť a komfort. Mnohé z nich môžu pripomínať až tuniky a obzvlášť v horúcom počasí ich naozaj oceníme. Vhodné budú na prechádzky mestom aj na výlety, nielen k vode.

Foto: nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.