Cool limitky by Magdalena Zimová

Cool limitky by Magdalena Zimová

25. februára 2020, Divadlo v Dlouhé, Magdalena Zimová, limitky, oblečenie, divadlo

Sponzorovanej odkazy:

Ďalšia možnosť vlastniť unikátny a nevtieravý módny kúsok, s ktorým vyniknete pri mnohých príležitostiach, prináša Divadlo v Dlouhé. V spolupráci so svojou herečkou, Magdalénou Zimovou, ktorá „fušuje“ tiež do návrhárskeho remesla, vytvorila limitovanú módnu kolekciu stvorenú zo zaujímavých materiálov.

Unikátna divadelná kolekcia

O tom, že Magdalena Zimová nie je len výborná herečka, ale aj veľmi nadaná návrhárka, sme sa už mali možnosť presvedčiť vďaka jej vlastnej značke oblečenia pre deti s názvom Cuna vlnami. Po piatich rokoch, čo sa venovala návrhom pre ňu, sa rozhodla svoje umenie ukázať aj inak a vznikla tak limitovaná kolekcia oblečenia a doplnkov pre jej domovské Divadlo v Dlouhé. Na spoluprácu si prizvala ďalšiu módnu návrhárku, Luciu Bašusovú, ktorú môžete poznať ako tvorkyňu pod odevnou značkou Katarzia. Spoločne vytvorili kolekciu, ktorá vyniká univerzálnosťou a variabilitou a tiež veľkým dôrazom na precízny strih.

Materiál v hlavnej úlohe

Rovnako ako mnoho ďalších tvorcov sa aj Magdalena Zimová pri tvorbe sústredila na materiály a lokálnu výrobu. Všetko je teda ušité v Čechách a to z veľmi kvalitných látok gréckeho pôvodu a niťami Gütermann. „Snažila som sa vyberať materiály s veľkým podielom prírodných vlákien,“ upresňuje Magdalena Zimová. „Ako mikiny, tak šaty sú viac než z polovice z viskózy. Ďalší podiel majú vlákna umelé, ktoré dodávajú materiálom stálosť. Prírodné vlákna tvoria príjemnú a pohodlnú časť odevu, umelé vlákna časť praktickú. Model sa nesperie, nezrazí a nevybledne. “

Oblečenie s podpisom

Na unisexovej mikine, oversize šatách, batohu či ľadvinke z limitovanej divadelnej kolekcie nečakajte veľké logá divadla. Spojenie je tu naopak veľmi decentné, v podobe – na stuhách a nášivkách. Jednotlivé kúsky si môžete zaobstarať online na e-shope Divadla v Dlouhé , alebo priamo v pokladni, v šatni a v samotnom divadle. Ku každému výrobku navyše dostanete certifikát s číslom a tiež podpisom návrhárky.

Foto: Divadlo v Dlouhé

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.