Vianoce sa blížia: Skúste pod stromček niečo intímneho

Vianoce sa blížia: Skúste pod stromček niečo intímneho

20. novembra 2019, spodná bielizeň, dámska spodná bielizeň, Vianoce, pod stromček

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sa rýchlo blížia a nám už to v hlavách začína šrotovať, čo komu kúpiť pod vianočný stromček. Obchody sa zásobujú tovarom s motívom Vianoc, pričom červená a zelená sú každoročné farby typické pre toto obdobie sviatkov.

Mamičky premýšľajú a vymýšľajú čo kúpiť deťom, svojim mužom, partnerom, rodičom, babičkám a dedkom aj kamarátom a kolegom v práci. Skúste si ale spomenúť, kedy naposledy ste si dámy urobili radosť a nadelili si Ježiška čisto pre seba. To už bude nejaká doba, že áno? Tak sa zastavte v tom zhone vymýšľaní darčekov pre druhých a buďte na chvíľu sebecké.

Vybrať si môžete čo len chcete a môže to byť napríklad kniha, alebo potešíte seba a svoju drahú polovičku a zaobstaráte si sexi spodnú bielizeň. No a ako poznáme mužov, tak tí sú pri pohľade na nás v sexi bielizni ako hladní psi túžiaci po mäse.

Vyberať môžete z množstva dámskej spodnej bielizne. Tento rok nás obchodné reťazce ako je Intimissimi, Calzedonia a Tezenis prekvapia nádhernými kúskami. Vybrať si môžete spodnú bielizeň rôznych materiálov, strihov a farieb. Či už chcete zvlášť nohavičky a podprsenku, alebo rovno celé body, naozaj si príde na svoje každá žena.

Pri značke Calzedonia nájdete teplé ponožky s vianočným motívom a u väčšiny žien tak obľúbené legíny. Medzi novinku patria napr. metalizované legíny so zvieracím vzorom, termo nohavice a termo legíny s koženým efektom a tiež push up džínsy so strapcami.

V Intimissimi nájdete nádherné čipkované body, ako napr. Velvet Boudoir za 58 €. Tieto krásne strečové body v čiernej farbe spájajú jemnosť čipky a divokosť strapcov. Sú zdobené prúžkom okolo krku napojeným na strednú časť. Hlboký výstrih do V upúta pozornosť na ženské vnady a bavlnený klin je to pravé pre váš príjemný pocit.

V Tezenis si vyberiete aj v tzv. spoločenskú kolekciu. Tieto kúsky dámskej spodnej bielizne môžete nosiť súkromne, alebo verejne. Stačí pridať štýlové čierne sako, cigaretové nohavice a krásne topánočky a môžete vyraziť von.

Myslite teda na Vianoce aj na seba, pretože si to zaslúži každá z Vás.

Zdroj foto: Calzedonia, Tezenis, Intimissimi

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.