Puma a Ben Cristovao predstavujú vesmírne sneakers

Puma a Ben Cristovao predstavujú vesmírne sneakers

24. augusta 2019, Puma, model RS 9.8 Space, Puma Cosmic, nové sneakersky

Sponzorovanej odkazy:

Ben Cristovao, nový Puma Man, rád prekračuje svoje hranice a vzdoruje spoločenským pravidlám, a teraz už dokonca aj fyzikálnym zákonom. Na svoju ďalšiu vzrušujúcu cestu, tentoraz do vesmíru, sa vydáva v nových futuristických teniskách.

Puma RS 9.8 Space a Cosmic

Sú nimi Puma RS 9.8 inšpirované gravitačným zrýchlením. Topánka Puma RS 9.8 Space je ďalšia a vylepšená generácia tenisiek Puma RS-0 určená tým, čo majú radi vzdor a rýchlosť. Pod zvláštnym označením 9.8 sa skrýva číslo 9,8 m/s2, hodnota gravitačného zrýchlenia predmetu blízko zemského povrchu. Tak ako sa rýchlosť predmetov vo voľnom páde vďaka gravitácii zrýchľuje asi o 9.8 metrov za sekundu, rovnako tak poháňa nové tenisky aj osvedčená PUMA technológie running systém.

Pánske aj dámske

Topánka inšpirovaná objavovaním, ktoré nemá konca, prichádza vo variantoch RS 9.8 Space a RS 9.8 Cosmic a v niekoľkých špeciálnych farebných prevedeniach pre mužov aj ženy. Ďalšie zaujímavé verzie môžete očakávať už v septembri. Semišové a kožené detaily tvoria z tenisky kúsok stvorený pre dobytie ulíc. PUMA využila tie najlepšie prvky a technológie z rôznych modelov obľúbenej série RS, vrátane ultraľahkej podrážky z polyuretánu s vysokým odpružením, super pohodlných vložiek a peny RS.

Online kampaň

Puma tenisky na slovenskom trhu predstavila v netradičnej online kampani na sociálnych sieťach Bena aj samotnú značku. Zábavnou formou hlasovania Benovi sledujúci na Instagramu mohli podieľať na výslednej podobe inter galaktického videa, ktoré bolo do vesmíru vypustené v pondelok.

Ďalšie videá budú nasledovať čoskoro. Kampaň pobeží na online kanáloch do konca augusta, doplnená je tiež podporou predaja vo vybraných predajniach A3 Sport a Puma Concept Store v Palladiu a v septembri tiež v predajniach UrbanStore, Espace a Sneakers Mólo.

Video k nahliadnutiu tu

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.