Na bábätkovskej nôte

Na bábätkovskej nôte

16. júla 2019, detské oblečenie, bábätká, dojčenské oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Bábätká, kočíky, dojčenské oblečenie snáď všade kam sa pozriete a vy už viete, že ste tehotná a za chvíľočku bude váš domov veselší o jedného človiečika.

Tak presne tu začína ten moment, kedy snáď každá žena ide do obchodu a už pozerá na výbavičku pre bábätko. Ak už máte doma dieťatko a čakáte ďalšie, tak určite viete, že je lepšie zo začiatku kúpiť detské oblečenie v neutrálnych farbách. No aspoň do tej chvíle, než budete s istotou vedieť či to bude dievčatko, alebo chlapček.

dojčenská súprava za 6 € a unisex body 5 kusov za 7 Skdojčenská súprava za 6 € a unisex body 5 kusov za 7 Sk

Vieme pohlavie bábätka

Vo chvíli keď už pohlavie poznáte začína ten krásny moment pre Vás aj pre rodinu. Oblečenie na Vás len kričí „poď vezmi si ma,“ alebo „ma proste musíš mať“. Rovnako tak viete, že jednoducho neodoláte a radšej kúpite šatôčky a legíny pre dievčatko a pre chlapcov rifle a frajerské tričko, než aby ste si niečo kúpili pre seba.

dojčenské dupačky aj ružové nohavice za 6 €/kusdojčenské dupačky aj ružové nohavice za 6 €/kus

Dupačky aj súpravy

Dnešná doba nám umožňuje si vybrať pre našich drobcov toľko detského oblečenia rôznych farieb, príjemných materiálov s desiatkami rôznych motívov. Vďaka tomu si môžete vybrať pre malé bábätká dupačky a overaly, ktoré majú jednoduché zapínanie a uľahčia ako prebaľovanie tak aj prezliekanie. V KiK môžete zaobstarať dievčatkám krásne šatôčky a v kombinácii s legínami budú vyzerať skutočne ako princezné. Pre chlapca môžete kúpiť body a úžasné nohavice s motívom medvedíka, ktoré v sade 2 kusov vyjdú na 6 € a legíny k šatôčkam kúpite za 6 € a to v sade hneď 3 kusov čo je super, pretože Vás jedny vyjdú na cca 2 €.

nohavice Koala za 6 € a krátke body 5 kusov za 7 Sknohavice Koala za 6 € a krátke body 5 kusov za 7 Sk

Basic kúsky

V každej výbavičke nesmú samozrejme chýbať ani základné jednoduché kúsky. Tie ocení každá mamička. Sú praktické, pohodlné a bábätko v nich bude určite spokojné. Využiť ich môžeme každý deň či už ako základný kúsok, alebo ako spodnú vrstvu pod oblečenie pre chladnejšie dni kedy nie je úplne najteplejšie. Najlepšie na nich je aj to, že ich môžete pokojne použiť ako pyžamo, v ktorom bude Vaše dieťatko spinkať celú noc a navyše krásna je aj cena za balenie 5 kusov – za „unisex“ body zaplatíte len 7 €.

tričko so sukničkovým volánikom za 6 €tričko so sukničkovým volánikom za 6 €

Úvodné foto: dojčenská súprava trička a nohavice za 6 €

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Misha Pavlačková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.