Life Is Fashion: v znamení módy

Life Is Fashion: v znamení módy

2. apríla 2019, Life Is Fashion, pop-up akcie, móda, návrhári

Sponzorovanej odkazy:

Druhá polovica marca sa niesla v znamení módy. Vo štvrtok 21. 3. prebehol tretí ročník jednodňovej pop-up akcie Life Is Fashion, ktorá má za cieľ predstavovať príbehy a kolekcie dizajnérov. Ďalší deň odštartoval Mercedes-Benz Fashion Week ktorý bežal do 29. 3. Milovníci módy teda mali o zábavu postarané.

tím Life Is Fashiontím Life Is Fashion

Tohtoročný Life Is Fashion premenil mezonetový byt v centre Prahy, prenajatý od spoločnosti Home-Rent, v útulný módny butik a ponúkol okrem najnovších módnych kúskov, so zameraním na street style fashion, tiež veľmi zaujímavé prednášky a rozhovory na aktuálne témy, ako je udržateľnosť, minimalistický šatník, či upcycling.

modely Pavla Berkyhomodely Pavla Berkyho

Móda a kniha

Pre návrhára, ale aj zaujatého fashionistu predstavila Klára Haunerová, jedna z autoriek, knihu Fashion Management. Tá pojednáva o tom, ako to funguje na slovenskom módnom trhu. Celým dňom nás previedol spevák Matt Pardus, ktorý sa nedávno vrátil z Londýna, aby tu vydal nový singel.

Matěj Pardus a Klára HaunerováMatěj Pardus a Klára Haunerová

Life Is Fashion

Life Is Fashion si každoročne kladie za cieľ priblížiť verejnosti lokálne značky odevov, šperkov a doplnkov, umožniť spoznať českých návrhárov a ich príbeh, pohovoriť s nimi a ohmatať si ich tvorbu.

Klára Haunerová a Pavel BerkyKlára Haunerová a Pavel Berky

Tvárou LIF celého tohto roka sa stal česko-slovenský módny návrhár Pavel Berky, o ktorom sme už na Luxurymag.cz písali . Na Life Is Fashion predstavil svoju novú kolekciu kabátov zo sieťoviny, košeľových šiat a sukní. Pozornosť na seba strhli predovšetkým vetrovky z vyradenej armádnej padákoviny, ktoré sú Pavlovým signifikantným kúskom.

Dominika Býmová hovorí o svojej kolekcii White SageDominika Býmová hovorí o svojej kolekcii White Sage

White Sage

Svoju úplne novú módnu značku White Sage a prvú kolekciu elegantného ženského oblečenia z bio bavlny a konope tu predstavila herečka populárneho seriálu MOST !, Dominika Býmová.

šperky značky OVÁšperky značky OVÁ

TAM ARA a spol.

Svoju kolekciu oblečenia prezentovala tiež Tamara Bodnárová – TAM ARA, bolo možné stretnúť sa s Romanom Humlíčkom a dozvedieť sa viac o jeho luxusných džínsoch na mieru. K videniu boli tiež šperky ová a Tereza Otáhalíková, plstené šiltovky REMON a kabelky Kidom.

modely značky TAM ARA Tamary Bodnárovejmodely značky TAM ARA Tamary Bodnárovej

Tematicky ladené pop-upy plánujú organizátori LIF v priebehu tohto roka ešte dva.

kabelky značky Kidomkabelky značky Kidom

Zdroj foto: Life Is Fashion

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módne peklo, módni návrhári, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.