Babie leto pre drobčekov s Gray Label Roots

Babie leto pre drobčekov s Gray Label Roots

12. septembra 2018, Babie leto, deti, detská móda, detské oblečenie, Gray Label, Gray Label Roots

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa pomaly ale iste chýli ku koncu. Na chrbát mu už dýcha jeseň, ktorá prinesie nielen chladnejšie počasie, ale aj nutnosť viac sa obliecť. To platí aj pre vaše ratolesti.

Čo im však zaobstarať, aby mali vaše milé deti čo najväčší pocit pohodlia, a pritom maximálnu možnosť pohybu, a k tomu boli oblečené štýlovo, cool a podľa posledných trendov?

Riešení je veľa, avšak kvalitou a eko materiálmi sa vyznačuje značka Gray Label, ktorú ponúka Nila, a to ako v NilaStore a NilaKids v Korunnej ulici č.76 a 91 v Prahe na Vinohradoch, tak online vo svojom e-shope.

kolekcia Roost od značky Gray Label je ladená do jesenných fariebkolekcia Roost od značky Gray Label je ladená do jesenných farieb

Značka Gray Label

Gray Label sa vyznačuje sýtymi a veselými farbami, tentokrát pre babie leto ladenými do jesenných tónov. Ale nájdete tam aj iné – napríklad čiernobiele prúžky, čierne a praktické sivé kúsky. Ich aktuálna kolekcia je určená pre deti do ôsmich rokov.

Gray Label je bio oblečenie pre malých minimalistov, ktoré navrhuje holandská dizajnérka Emily Gray. Jej detské oblečenie je nadčasové, čisté a väčšinou unisexového strihu, pričom tlmené farby tohtoročnej kolekcie sú ako alternatívou ku krikľavým potlačiam.

Návrhárka Emily Gray preferuje kvalitné materiály, a tak šije vždy len z látok, ktoré sú 100% bio. Vidíte módu podobne? Potom vás musíme varovať: potomkom budete štýlový šatník zaručene závidieť.

Gray Label Roots pre detské babie leto

Nová sezóna ponúka novú farebnosť a nové strihy. Kolekcia Roots od Gray Label vás spoľahlivo naladí na príchod babieho leta. Zostáva verná minimalizmu, tým najkrajším materiálom a dokonalému pohodliu.

Podľahnete tiež?

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.