Majte bohémsku jar!

Majte bohémsku jar!

13. mája 2018, kolekcia, bohémska, Lindex, jar, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Známa značka dámskej módy Lindex prichádza so svojimi novinkami v bohémskom štýle pre jar 2018. Jarná sezóna je v plnom prúde a prechádza do tej letnej. Lindex na seba nenecháva čakať a pretože vie, že s jarou sa prebúdza nielen príroda, ale aj zmyselnosť, vytvorila pre vás značka novú kolekciu dámskeho jarného oblečenia, vrátane doplnkov. Tešiť sa môžete na bohémske pôžitky!

Jar nás nenecháva kľudnými. To platí aj pre prírodu, ktorá je v rozpuku. Nespite teda na vavrínoch a mrknite sa na novinky zo sveta luxusného dámskeho oblečenia od značky Lindex. Táto kolekcia bola špeciálne navrhnutá tak, aby vo vás prebudila spiacu bohémku, užívajúcu si život plnými dúškami. Ako vždy nechýbajú prepracované detaily, nádych erotiky, ale aj romantiky.

Zábavná, inšpiratívna a expresívna módna kolekcia „Art meets Fashion“

Kolekcia Art mens Fashion vznikla pod rukami 8 umelcov. Každý z nich prispel svojím individuálnym dielom a tešiť sa tak môžete z kolekcie, ktorá skutočne oslavuje ženy. Modely už dostanete v Lindex Palladium Praha, alebo online na lindex.com od 8. marca 2018. V kolekcii je presne dvanásť kusov modelov, ktoré zachovávajú svoj pôvod z vytvoreného umeleckého diela. Všetky diela boli zakúpené spoločnosťou Lindex a následne predané na exkluzívnej vernisáži. A pretože spoločnosť Lindex podporuje a oslavuje ženy, výťažok bol venovaný na dobročinnú akciu HERproject.

Jarný vánok sviežosti

Medzi jarné novinky patria dámske odevy, doplnky a plavky. Prekvapí vás jarná bundička, hodvábne kimono, dámske kabelky z lepenej vegánskej kože, alebo retro plavky s vlnitým okrajom. V kolekcii sa nachádza zelená farba, pripomínajúca jar a prírodu. Ďalej tu nájdete modely v púdrovo ružovom romantickom odtieni, ktorý určite patrí k nadchádzajúcim teplým romantickým večerom. A nakoniec farby, ako je sýta červená, biela, čierna a námornícky modrá – teda retro farby, vhodné pre preslnené letné dni.

Zvolíte jarnú bundičku, alebo retro plavky k jazeru? Celé to môžete doladiť hodvábnou šatkou, náušnicami, retro okuliarmi, odvážnou kabelkou, či štýlovým opaskom v páse. Je len na vás, v čom sa cítite ako bohémka. Máte radšej prírodné motívy, romantiku, alebo odvážny retro štýl? Každá z nás prebúdza svoju ženskosť podľa svojej osobnosti a vlastného vkusu. Na šťastie Lindex vie, že každá žena má iný vkus a štýl a vytvorili tak kolekciu, v ktorej sa nájde každá žena – tichá, pokojná, romantická aj divoká a nespútaná.

Zdroj foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, plavky, slnečné okuliare a značky a značkové oblečenie.