Nová značka My Brand a jej opening párty

Nová značka My Brand a jej opening párty

31. marca 2018, Holandská značka, My Brand, v Česku, otvorenie obchodu, opening párty

Sponzorovanej odkazy:

Na český trh prichádza značka My Brand. Vlajkovú predajňu otvorí v pražskej Fashion Arena Prague Outlet. A tak ponuku oblečenia pre mladých ľudí v Česku obohatí prvý obchod holandského výrobcu My Brand.

Otvorenie predajne prebehne už v sobotu 31. marca 2018 a slávnostné opening party je naplánovaná o týždeň neskôr, na 7. apríla 2018.

Originálna móda z Holandska

Značka My Brand vznikla v roku 2009 v Amsterdame a dnes je vo svete už veľmi dobre známa. Jej oblečenie je sebavedomé, hravé a originálne. Holandský výrobca najskôr veľmi výrazne uspel s dámskou módou a až potom sa zameral aj na mladých mužov. Počas roku 2013 značka prišla aj s prvou kolekciou pre deti.

Opening party s celebritami

„Značka My Brand prináša svieži vietor do českej ponuky s módou. V obchode nájdu to pravé najmä mladí ľudia, ktorým sa páči napr. štýl Philipp Plein, "uvádza Lenka Čapková, riaditeľka centra Fashion Arena Prague Outlet, a dodáva:“ V sobotu 7. apríla prebehne slávnostné opening party, ktorej sa zúčastnia známe celebrity. Skvelú atmosféru podporí dobrý DJ, alebo delikátne pohostenie. Pre prvých zákazníkov pripravila značka My Brand špeciálnu uvádzaciu 20% zľavu z outletovej ceny na celý sortiment. Akcia je verejne prístupná. Všetci sú veľmi vrelo pozývaní. "Svoju účasť na opening party zatiaľ potvrdil futbalista Michal Kadlec, ktorý je milovníkom značky My Brand, a futbalista Tomáš Vaclík. Ďalšie mená usporiadateľ zatiaľ tají.

Podrobné informácie o My Brand nájdete na linke nižšie

Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet je najväčšie outletové centrum v Českej republike. Za desať rokov svojho pôsobenia sa Fashion Arena Prague Outlet stala významným miestom nadčasovej módy vďaka svojej širokej ponuke módnych značiek, vhodnému umiestneniu a sprievodným službám. Na celkovej ploche 25 000 m2 tu aktuálne v 116 obchodných jednotkách nájdete sortiment viac ako 200 svetových i domácich značiek a nakúpite denne o 30 až 70% výhodnejšie.

Zdroj foto: My Brand

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.