Krásna a voňavá: sa Shisedo a Diego Dalla Palma

Krásna a voňavá: sa Shisedo a Diego Dalla Palma

1. februára 2018, novinky, značky, Shisedo, Diego Dalla Palma, vôňa Shiseido, make-up Diego Dalla Palma

Sponzorovanej odkazy:

Dnešný článok je zasvätený výhradne ženám, ktoré si radi doprajú luxusnú starostlivosť. Budeme sa totiž baviť o príjemných, dráždivých aj vyzývavých vôňach od značky Shisedo a o perfektnom make-upu, od značky Diego Dalla Palma. Všetky, ktoré si potom radi doprajete luxusnej starostlivosti, milujete svoje telo a rady sa rozmaznávate, alebo jednoducho len vy, ktoré si potrpíte na precíznosť a dokonalosť, by ste mali čítať dnešný článok až do konca!

Vôňa ako vaša vizitka

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Do určitej miery s tým môžeme súhlasiť. Avšak to, čo ľudia možno nevidia na prvý pohľad, ale zapamätajú si to navždy, je vaša vôňa. Je dôležité, aby človek príjemne voňal svojmu okoliu. Ak je to naopak verte, že to nie je najlepšia vizitka a to na sebe môžete mať pokojne akokoľvek krásne a aj drahšie šaty a nepomôže vám to oslniť druhé. Značka Shisedo prináša príjemné dámske vône, z ktorých si vyberie každá žena „to svoje“.

Sladké vábenie

Od januára 2017 značka Shisedo pustila do predaja parfum, ktorý ako svojím ružovým vzhľadom, tak svojou príjemnou vôňou je úplným vábidlom. Parfum Shiseido EVER BLOOM GINZA FLOWER nesie názov podľa elektrizujúcej a nikdy neutíchajúcej štvrti Ginza v Tokyu. Táto ulica s luxusnými barmi priťahuje stovky a stovky turistov. Parfum je tak určený pre neohrozené, odvážne a kreatívne ženy, s nekonečnou energiou. Vôňa odráža pulzujúci život v štvrti, luxus, umenie a nekonečný zhon bežného života. Zároveň je tu ľahký kvetinový podtón vône, prebúdzajúci avantgardu, kreativitu a inováciu.

Parfum nemá predstavovať klišé, avšak stelesnenie silnej, odvážnej a modernej ženy, ktorá si stále zachováva svoju ženskosť a jemnosť. Jedná sa však o vytvorenie umelej vône, pretože kvetina Ever Bloom Ginza Flower neexistuje. To tiež bolo zámerom parfuméra Aurelina Guichard, ktorý hľadal zvláštne esencie pre tento parfum, ktoré podporujú ako cestovanie a aktívny život, tak fantáziu a snívanie. Naozajstné zložky v parfume sú potom teplé, aj zmyselné biele kvety pomaranča, Gardénie, vôňa tajomnej pačuli a oslňujúcej ambry.

Perfektný make-up

Perfektný make-up chce mať každá žena. Nezáleží na tom, či ide do práce, alebo sa chystá na ples. Proste ho chce! Možno sa vám to stále nedarí a hľadáte tú „svoju značku“, ktorá vám bude vyhovovať. Skúste teda aj make-up od Diego Dalla Palma. Značka ponúka hneď niekoľko výrobkov k dokonalému make-upu.

1. Diego Dalla Palma Geisha Lift Foundation

Jedná sa o make-up s dokonalou krémovou textúrou a s perfektným porcelánovým efektom. Minimalizuje viditeľnosť škvŕn a nedokonalostí pleti, vďaka strednej úrovni krytia. Obsahuje vyživujúci extrakt z bielej pivónie a zložku komplex IN – TENSE.

2. Diego Dalla Palma Angel Glow Loose Powder

Po aplikácii make-upu väčšina žien ocení dokonalý kompaktný púder. Púder od Diego Dalla Palma zabezpečuje jemné priľnutie k pleti a jej rozžiarenie. Obsahuje prírodné a minerálne zložky, ktoré pleť vyživujú, hlboko hydratujú a navodzujú pocit ľahkosti.

3. Diego Dalla Palma Caffeine Palette

Pre tých z vás, ktoré chcú dosiahnuť absolútnu dokonalosť, je tu tieňovacia paletka pleťových farieb – pre lícne kosti, nos, oči a čelnú oblasť, či bradu. Hra tieňovaním podčiarkuje ženskú krásu a zmyselnosť. Paletka má perleťový očný tieň a päť matných očných tieňov, pre vytváranie rôznych lookov.

Zdroj foto: Shisedo; Diego Dalla Palma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.