Viete, čo frčí? Humanic vám napovie!

Viete, čo frčí? Humanic vám napovie!

4. októbra 2017, aktuálne trendy, HUMANIC, jeseň / zima 2017/2018, lookbook, dámska kolekcia, pánska kolekcia, Urban Poetry, vintage štýl, elegancia

Sponzorovanej odkazy:

Hviezda jesennej sezóny: Pestrofarebná kolekcia Humanic pre jeseň a zimu 2017/2018. V čom je odlišná?

Nová sezóna si žiada nový pár topánok, a preto sa ponáhľame na pomoc s inšpiráciou. Tentoraz je to nová kolekcia Humanic, ktorá exkluzívne uvádza modely dámskej a pánskej obuvi. Mottom nadchádzajúcej sezóny je mestský štýl Urban Poetry, ktorý najlepšie vystihuje kombináciu sexy štýlu so štipkou vintage, šarmom jemnej elegancie premiešanej s dávkou eklekticizmu a popom premixovaným s postmodernou. Topánky sú zábavné, ponúkajú množstvo kombinácií a možno si zaobstaráte páry dva!

Nová kolekcia Humanic je tento rok súborom dámskych kolekcií Sparkling Stretch !, Overkness, Buckles & Studs, Romantic Opulence, Romantic Opulence, Decorated Sneakers, Vintage Vibes alebo Fake Fur, Comfort Zone, Color Code: Glitter, a pánskou kolekciou Sleek City a City Hike.

Aktuálne trendy Humanic pre obdobie jeseň / zima 2017/2018.Aktuálne trendy Humanic pre obdobie jeseň / zima 2017/2018.

Women Sparkling Stretch!

Hlavným lákadlom kolekcie Sparkling Streetch! Sú elegantné lodičky a poločižmy na vysokom podpätku v štýle trblietavých osemdesiatych rokov, v ktorých budete hviezdou v každej spoločnosti. Vyberať môžete z lodičiek extravagantných kombinácií farieb a vzorov. Lodičky sú vyrobené z rafinovaného streču v kombinácii s textilnými, lesklými látkami a lakovanej kože so zrkadlovým, či metalickým efektom.

Späť do trblietavých osemdesiatok! Späť do budúcnosti! Vľavo Trblietavé lodičky OMG! za 30 € a čierne lodičky s výšivkou ruží OMG! za 38 €.Späť do trblietavých osemdesiatok! Späť do budúcnosti! Vľavo Trblietavé lodičky OMG! za 30 € a čierne lodičky s výšivkou ruží OMG! za 38 €.

Overkness

Štýlové čižmy nad kolená sú nestarnúcim hitom, ktoré môžete obuť snáď k akémukoľvek outfitu. Trendové čižmy kombinujte s prekrývajúcimi zvrškami, splývavými kabátmi a úzkymi nohavicami, či legínami. Za sexy divu budete, keď si oblečiete krátku sukňu, či šaty, v tom prípade samozrejme nezabudnite na priehľadné pančuchy. Čižmy nad kolená tento rok vynikajú v jemnom velúre, zamate a brokáte. Vďaka vysokým čižmám budú vaše nohy nekonečne dlhé a upútajú pozornosť vždy.

Sexy čižmy nad kolená Kate Gray s očarujúcou kvetinovou výšivkou a ozdobnou potlačou zaobstaráte za 102 €.Sexy čižmy nad kolená Kate Gray s očarujúcou kvetinovou výšivkou a ozdobnou potlačou zaobstaráte za 102 €.

Buckles & Studs

Kolekcia Buckles & Studs poteší najmä priaznivcov heavy metal štýlu, pretože ide o módne topánky s rockerskými detailmi – s trblietavými kovovými ornamentami, blyšťavými filtrami, pútkami a prackami. Rockerskú obuv Buckles & Studs znosíte ako do mesta, tak do klubu. Skvele doplnia sexy nohavice, či sukňu v skrátenej dĺžke s farebnými pančuchami.

Poločižmy Pet Calvin za 102 €, k dostaniu v čiernej a bordó.Poločižmy Pet Calvin za 102 €, k dostaniu v čiernej a bordó.

Jesenná hravosť

Tí z vás, ktorí uprednostňujú skôr veselšie módne vzory, budú nadšení z kolekcií Romantic Opulence, Decorated Sneakers, Vintage Vibes alebo Fake Fur. Romantic Opulence so svojím vzácnym brokátom je horúcou novinkou a pripomína drahé brokátové závesy a luxusné tkané koberce. Tenistky s hviezdnym štýlom sú gro kolekcie Decorated Sneakers. Sú naozaj na výslní a vy budete za hviezdu na každom kroku. Štýl Vintage je charakteristický jemnými tónmi, ktoré sú naozaj priaznivé v tejto nevľúdnej ročnej dobe.

Farebná paleta siaha od telovej cez béžovú až po fialovú a sivú nuansu. Topánky z kolekcie Vintage Vibes sú vyrobené zo zdobenej žakárovej látky, alebo mäkkého semišu s vintage prvkami, ako flitrové výšivky, lesklé pútka, nity a krásne ozdobné spony. Umelá kožušina v odvážnych farbách, ako v podobe brmbolcov, tak i na jazyku, alebo na celej topánke. To sú zamatové balerínky, mokasíny, alebo tenisky s kožušinovým lemom – topánky z kolekcie Fake Fur.

Kate Gray čižmy za 68 € a zamatové balerínky s kožušinkou kúpite za 53 €.Kate Gray čižmy za 68 € a zamatové balerínky s kožušinkou kúpite za 53 €.

Zimný čas

Topánky do ľadovej zimy prídu vhod, až jeseň odovzdá žezlo neľútostnej zime. V pohodlných zimných topánkach z kolekcie Comfort Zone vám zima nebude a hanbu si určite neurobíte. Zimnú obuv Comfort Zone večer vyzujte a namiesto nich obujte červené lodičky s pôvabne trblietavými podpätkami, s ktorými budete kráľovnou každého plesu. Tancovať ako víle sa vám bude potom v lodičkách z kolekcie Color Code: Glitter, ktoré rozžiaria aj sviatočnejšie chvíle, ako vianočné sviatky a oslavy Nového roku, kde to musí každej žene bezpodmienečne pristať.

OMG! členkové topánky s kombináciou s kožou za 42 € € a Kate Gray poločižmy za 68 €.OMG! členkové topánky s kombináciou s kožou za 42 € € a Kate Gray poločižmy za 68 €.

Zamerané na pánov

Páni si prídu na svoje s kolekciou Sleek City a City Hike. Jedná sa o modely mokasínových topánok, šnurovacie poltopánky a Chelsea topánky inšpirované mestským štýlom života. Vhodné sú do veľkomestskej džungle, ale aj do práce.

PAT CALVIN poltopánky hladká koža 95 € € a ROWLAND BROTHERS členkové topánky kombinácia kože 103 €PAT CALVIN poltopánky hladká koža 95 € € a ROWLAND BROTHERS členkové topánky kombinácia kože 103 €
Značka Humanic bude aj v nadchádzajúcej sezóne udávať módne trendy.Značka Humanic bude aj v nadchádzajúcej sezóne udávať módne trendy.

Máte vybrané? Je na čase vyraziť nahor za módou!

Foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.