Bavlnené-ľanové leto - s Beaumont Organic

Bavlnené-ľanové leto - s Beaumont Organic

23. augusta 2017, NILA, NILAstore, Beaumont Organic, dámska móda, ekologické poľnohospodárstvo, bavlna, ľan, dámske šaty, elegantné, kvalitné, strih, čipka, anglická značka, etika, pohodlie, ležérnosť

Sponzorovanej odkazy:

NILA je tu pre všetkých, ktorí rovnako ako táto predajná galéria, milujú krásny dizajn, prírodu a etickú módu. Táto spoločnosť zastupuje viac než päťdesiat nezávislých značiek a dizajnérov, a jedným z nich je aj luxusná anglická značka Beaumont Organic. V tento čas predstavuje v obchodoch Nila kolekciu Urban Edges, z ktorej sú všetky kúsky vyrobené eticky v subtropickom Portugalsku. Dámska móda od Beaumont Organic je vhodná pre všetky ženy, ktoré majú radi pohodlie a ležérnosť a vystačia si v lete s pár dokonalými, napriek tomu kvalitnými kúskami oblečenia.

Oblečenie od tejto britskej značky sa vyznačuje predovšetkým prvotriednymi výrobnými materiálmi, ktorými sú nádherne vyzerajúci ľan a organická bavlna pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva. U všetkých výrobkov z ľanu treba podotknúť, že by sa mali prať šetrne do 40° C a pri praní by sa nemali používať aviváže ani bielidlá. Najlepšie urobíte, keď budete ľanové oblečenie sušiť voľne rozložené, alebo zavesené vonku. Rozhodne sa vyhnite sušičke a oblečenie žehlite radšej na vyššiu teplotu z rubovej strany. Na Beaumont Organic vás môže zaujať aj strohý a elegantný štýl a skvelý strih všetkých druhov oblečenia. Menej znamená viac a v jednoduchosti je krása. Tieto múdrosti sú v tomto prípade právom na mieste.

Momentálne nájdete v dvoch kamenných obchodoch či v e-shope Nila celkom štyri modely šiat od značky Beaumont Organic. Voľné úpletové šaty Amanda sú oversized strihu a ideálne sú v kombinácii s jednoduchým trikom a čiernymi úzkymi džínsami. Naopak romantické biele letné šaty Hadley minimalistického strihu sa perfektne hodia do sparných dní. Tieto šaty vynikajú krajkovými detailmi, ozdobným lemom v páse a ozdobným zapínaním na gombík vzadu. Nosiť ich možno s drevákmi, sandálmi, alebo ak chcete docieliť ešte viac ležérneho štýlu, obujte si k šatám tenisky!

Šaty Eden sú takisto minimalistického strihu a sú rovnako ako všetky ostatné vyrobené z bavlny a ľanu. Majú krátke rukávy zakončené lemovaním a v páse sú ľahko nariasené. Dosahujú trendy midi dĺžky približne ku kolenám. Ich povaha je teda dosť konzervatívna. Posledným ponúkaným kúskom z kolekcie Urban Edges od Beuamont Organic sú šaty Vivian, ktoré tiež zaistia svojim nositeľkám príjemné pohodlie. Ich strih je veľmi elegantný a lichotí každému typu postavy. Rukávy majú trojštvrťovú dĺžku a sú ozdobené romantickou čipkou.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.