Anna Geislerová a Biorganika: spojenie prírody

Anna Geislerová a Biorganika: spojenie prírody

2. mája 2017, Aňa Geislerová, Biorganika: spojenie prírody, tvár projektu, kozmetika, starostlivosť o pleť

Sponzorovanej odkazy:

Aňa Geislerová sa stala tvárou projektu Biorganica. Čo spája hviezdu filmových plátien s luxusným butikom?

Luxusný butik Biorganika je slávny pre svoju špičkovú kozmetiku, ktorú do Českej republiky dováža. Najpredávanejšia a najlepšie hodnotená je značka pleťovej starostlivosti InLight a kvetinová dekoratívka Zuii.

"Bio kozmetika mi vyliečila pleť. Používam ju v súkromí i na natáčanie, "hovorí herečka.

Aňa a Biorganika

Skvelá herečka dlhodobo používa celkom prírodnú kozmetiku Zuii, ako v profesijnom, tak v súkromnom živote a vďaka svojej spokojnosti súhlasila s podporou projektu Biorganicy. Svoj pôvab spojený s vysoko kvalitnou kozmetikou asi najviac vystihuje séria fotografií, ktoré vznikli pri tejto príležitosti. Za naozaj podarenými fotografiami stojí špičkový fotograf Petr Weigl.

„Úplne ma zachránila austrálska kvetinová kozmetika Zuii. Po prvom líčení sa všetko doslova upokojilo, "dodáva herečka, ktorá výber kozmetiky chváli a aj filmoví maskéri. "A rovnako ako mi pomohla Zuii pri líčení, moju pleť zachránila 100% bio kozmetika InLight. Ich produkty sú neuveriteľne hojivé. Krásne vonia prírodou, vetrom, kvetmi a funguje tak, ako som naozaj doteraz nezažila “.

Sila čistej prírody

100% bio kozmetika InLight je malým zázrakom medzi kozmetikou. Kozmetika InLight je vyrobená z prírodných, za studena lisovaných bio olejov a je vhodná aj pre citlivú a problematickú pokožku. Základom každodennej starostlivosti o pleť je jej dokonalé vyčistenie. Bio balzamy a oleje obsahujú vysokú koncentráciu blahodárnych živín a pokožka z nich načerpá všetko, čo potrebuje. Medzi obľúbenca Ani Geislerovej patrí nočný balzam a intenzívna superfood maska InLight. Tvorcom kozmetickej rady je taliansky lekár Mariano Spiezia, ktorý pri výrobe vychádza zo svojich dlhoročných vedeckých skúseností a znalostí liečivých bylín.

Kozmetika InLight je úplne bez chemických látok z ropy, bez genetickej modifikácie a konzervačných látok.Kozmetika InLight je úplne bez chemických látok z ropy, bez genetickej modifikácie a konzervačných látok.

Líčenie farbami z kvetín

Organická dekoratívna kozmetika ZUII je vyrobená z 95–97% bio kvetín. Táto dekoratívka nielen, že skvele nalíči, ale zároveň pleť rozmaznáva. Vďaka svojim rastlinným výťažkom pleť regeneruje a upokojuje. Dekoratívna kozmetika ZUII obsahuje make-up i púder z kvetín, širokú škálu ošetrujúcich rúžov, očných tieňov, tváreniek a ďalšie líčidlá. ZUII neobsadzuje žiadne silikóny a je vhodná aj pre vegánov.ZUII neobsadzuje žiadne silikóny a je vhodná aj pre vegánov.

"Po rokoch pri filme som dospela takmer ku katastrofe. Mám citlivú pleť a byť na pľaci každý deň pod vrstvou líčidiel a paľbou svetiel, mi pleť dlhodobo ničilo. Trpela pleť i maskéri, "vysvetľuje Anna Geislerová, prečo sa rozhodla skúsiť čisto prírodné produkty.

Zaujal vás projekt Biorganiky? Kozmetiku zakúpite exkluzívne priamo na stránkach Biorganica.cz .

Foto: Biorganica

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.