Podmanivá kolekcia Sea Glass od firmy Skagen na Klenoty Aurum

Podmanivá kolekcia Sea Glass od firmy Skagen na Klenoty Aurum

25. októbra 2016, Skagen Sea Glass, Klenoty Aurum, kolekcia Morské sklo, dánska firma, šperky, náhrdelníky, pre ženy, náramky, náušnice, šperky z ocele, symbol kruhu

Sponzorovanej odkazy:

Dánsko-americká firma Skagen bola založená roku 1989 partnerskou dvojicou Jorsterových. Z počiatku predávali výrobky rôznych dánskych hodinárov a roku 1990 začali navrhovať aj svoje vlastné hodinky. Dnes spoločnosť predáva vo viac ako 80 krajinách sveta a zaoberá sa aj dizajnom slnečných okuliarov a šperkov. Jednu z oslnivých kolekcií tejto firmy ponúkajú aj Klenoty Aurum.

Skagen Sea Glass

Ak hľadáte šperk, ktorý si vás podmaní, zaiste vás nadchne kolekcia Sea Glass alebo ak chcete slovensky kolekcia Morské sklo od firmy Skagen. Tu sa táto dánska firma nechala inšpirovať tým, čo jej je najbližšie, a to krajinou, ktorá ju obklopuje. Za hlavné znaky Dánska by sa dali považovať jednoduchosť, mrazivost, pustost, chladnosť a takisto aj neskutočná príťažlivosť. To všetko určite pocítite zo šperkov z kolekcie Sea Glass.

Trvalý a prírodný materiál, akým je morské sklo, vás zaujme svojim moderným remeselným spracovaním. Sklo zasadené do šperkov má pripomínať bielený štrk na morskom pobreží v blízkosti dánskeho mestečka Skagen. Kolekcia je ako vždy inšpirovaná prírodou a hlavnú úlohu v nej hrá sklo v tvare kruhu.

Art of Circle

A aký význam možno hľadať v tomto geometrickom tvare? Leto prichádza po jari a jar po zime. Jedná sa o nekončiaci cyklus, ktorý dal vzniknúť myšlienke kruhu. Letné obdobie prináša do našich duší opäť radosť, pretože svetlo pôsobí oveľa pozitívnejšie než tma. Po dlhej chladnej sezóne sa všetci z nás tešíme na teplo. Znamenie kruhu sa rovnako považuje aj za symbol vašich najbližších, ako sú priatelia a rodina. Šperky z kolekcie Morské sklo sa preto perfektne hodia ako darček pre vašich blízkych.

V kamenných predajniach, či na e-shope Klenoty Aurum nájdete náhrdelníky, náramky a náušnice z kolekcie Sea Glass. Všetky šperky sú vyrobené z ocele a sú určené výhradne ženám.

Zdroj: Klenoty Aurum

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.