Kúpte si prima oversize šaty na Nila.cz!

Kúpte si prima oversize šaty na Nila.cz!

23. mája 2016, Nila.cz, NILAstore, fairtrade, biokozmetika, prírodný materiál, vegánske produkty, slow fashion, dámske šaty, oversize šaty, šaty s opaskom, Linda Kaplanová, Tereza Ujevićová, päť farieb, prírodná viskóza, horčicová, ružová, fialová, smaragdová, modrá, béžová

Sponzorovanej odkazy:

Nila je nezávislá predajná galéria, ktorú nájdete na pražských Vinohradoch v ulici Korunná 91 a tiež internetový e-shop , ktorý sa vyznačuje produktmi s krásnym dizajnom. Hlavnou myšlienkou značky Nila je rešpekt k prírode a ľuďom, vďaka ktorému chcú svojim zákazníkom privodiť nevšedný nákupný zážitok. V sortimente Nila nájdete originálne bytové doplnky a v poslednej dobe trendy etickú módu, pre ktorú sa občas používa pomenovanie slow fashion. Doplnky a oblečenie sú vyrobené z ekologických materiálov a za riadnych pracovných podmienok. Vyberú si tu predovšetkým nároční zákazníci, ktorí vyberajú vegánske a fairtrade produkty či aktuálne populárnu biokozmetiku.

Spoločnosť, ktorú založili Eva a Petr Urbanovi, bojuje za zlepšenie podmienok v textilnom priemysle. Podporujú zachovalosť tradičných remesiel a po celom svete vyhľadávajú tie pravé produkty a podporujú komunity, ktoré sa na ich výrobe podieľajú. Zastupujú tiež dizajnérov a značky, ktorých hlavným cieľom je neísť spoločne s davom.

Dámske oversize šaty

Firma Nila dlho hľadala ideálne dámske šaty, ale bola bez úspechu, tak si ich nechala navrhnúť a ušiť. Za zrodom šiat, ktoré sú mierne oversize, stoja dve dizajnérky – Linda Kaplanová a Tereza Ujevićová. Šaty sú vyrobené z toho najjemnejšieho materiálu (prírodnej viskózy) tak, aby boli čo najpríjemnejšie na nosenie a pristali naozaj všetkým.

Päť farebných variácií

Na výber je päť farieb dámskych šiat – tmavo ružová, fialová, béžová, horčicová a modrá. V skutočnosti je farieb vlastne šesť, pretože modrá varianta šiat je vyrábaná v dvoch odtieňoch, a to v smaragdovej a čisto modrej.

S opaskom či bez neho

Dámske oversize šaty môžete nosiť spoločne s opaskom či bez neho. Opasok je samozrejme ich súčasťou a je zhotovený v totožnej farbe ako šaty. Všetko môžete zakúpiť vo veľkosti od tej najmenšej, čo je XS, až po L za cenu 2 690 českých korún, ktorá je jednotná pre všetky farby i veľkosti.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.