Pre malých uličníkov - od Nila.cz

Pre malých uličníkov - od Nila.cz

8. mája 2016, detská móda, uličníci, Nila, deti, oblečenie, malé, väčšie

Sponzorovanej odkazy:

Nastupujúce teplé počasie dáva oveľa viac príležitostí v experimentovaní s módou. Ale nie je to len o vás milé dámy, ale aj o vašich malých uličníkoch! Nila vytvorila špeciálnu módnu kolekciu určenú pre deti od troch mesiacov až do dvanástich rokov. A je neskutočne bohatá! K dispozicii je už teraz.

Nová detská kolekcia Nila je veľmi inšpiratívne!Nová detská kolekcia Nila je veľmi inšpiratívne!

Nila

Stálych čitateľov Luxurymag.sk značka Nila iste neprekvapí. Len pre úplnosť – Nila je firma, ktorej výrobky vznikajú za spravodlivých pracovných podmienok. Tovar nesie nálepku vegan, bio či fairtrade. Rovnako ako u dospelých aj tovar v detskej ponuke je vyrobený z ekologických materiálov. O značke môžete čítať v našom článku tu a tiež tu .

Pre tých najmenších

Bodíčka pre najmenšie deti sú vyrobené z certifikovanej biobavlny. Tá zaručuje absenciu chemických látok a pesticídov. Pohodlné body s veselými vzormi je istota, že vaša ratolesť bude aj v kočíku neprehliadnuteľná.

Extravagantné vzory vás budú baviť! Body zakúpite za 560 Sk v troch veľkostiach.Extravagantné vzory vás budú baviť! Body zakúpite za 560 Sk v troch veľkostiach.

Batoľatá

Nezabudnite na batoľací vek, ktorý je nemenej dôležitý. Dieťa objavuje svet okolo seba. Opatrite mu kombinézu so skrytým zipsom, ktorý ponúka ľahké obliekanie aj pohodlie pre vaše dieťatko.

V nápaditej kombinéze to vášmu cvrčkovi pristane!V nápaditej kombinéze to vášmu cvrčkovi pristane!

Pre väčšie deti

Deti vnímajú módu a chcú sa páčiť tiež – aj vo veľmi mladom veku. Mamy sú im vzorom. Mladé slečny túžia po tom, aby im to svedčalo rovnako ako ich mamičkám. Oblečte svojim malým parádniciam tak obľúbené legíny. A voľte veselé a pastelové farby a vzory, pretože nevšedným nápadom určite zabodujete!

Obľúbenosť legín je na vrchole. Trochu iné legíny môžete zakúpiť na Nila.cz.Obľúbenosť legín je na vrchole. Trochu iné legíny môžete zakúpiť na Nila.cz.

Na leto vašu mladú slečnu najlepšie pripravíte pohodlnými šatami v bielo-čiernej variácii s geometrickými vzormi v áčkovom strihu. Vďaka krátkemu rukávu sú veľmi praktické. Sukňa tiež nie je na zahodenie. Zvlášť ak je navyše pohodlná ako v tomto prípade. Pás na gumu ponúka pohodlie a komfort pre dieťatko.

Tovar zakúpite online na webových stránkach predajcu či osobne v kamennej predajni v NILA store v Prahe, ulica Korunní 91, každý pracovný deň od 10:00 do 19:30 a v sobotu od 9:00 do 18:00.

Foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a ostatné.