LA BRUKET z Nordicday.cz - ideálny začiatok jari pre tvoju pleť

LA BRUKET z Nordicday.cz - ideálny začiatok jari pre tvoju pleť

9. apríla 2016, L: A BRUKET, Nordicday.cz, starostlivosť, pleť, krása, pokožka

Sponzorovanej odkazy:

Vaša pleť celú zimu trpí rýchlym striedaním teplôt, studeným vetrom, ale aj slniečkom. Tohtoročná zima nebola príliš dlhá, lenže o čo bola kratšia, o to bola mrazivejšia! Po treskúcich mrazoch venujte svojej pleti maximálnu starostlivosť. Skúste siahnuť po luxusnej švédskej kozmetike L: A BRUKET z dielne Nordicday.cz. Je čas na jarný detox pleti!

Za vznikom švédskej kozmetiky LA BRUKET stojí Monica Kylén, ktorá sa pôvodne živila výrobou keramikyZa vznikom švédskej kozmetiky LA BRUKET stojí Monica Kylén, ktorá sa pôvodne živila výrobou keramiky

E-shop Nordicday.cz

V ponuke internetového obchodu Nordicday.cz nájdete nielen dizajnové novinky z celej Škandinávie, ale aj produkty pre krásu a zdravie. Celkom iste vašej pozornosti neunikne švédska kozmetika tej najlepšej kvality LA BRUKET. Táto značka, na severe veľmi rozšírená, sa pýši nálepkou čisto prírodných surovín, z ktorých sú všetky jej výrobky. Vyberať môžete z mydiel, solí a peelingov z morských rias. Kozmetika zahŕňa aj vonné sviečky. Vďaka dizajnovým obalom táto kozmetika poslúži aj ako vkusný doplnok kúpeľne.

Organická kozmetika L: A BRUKET sa vyrába v kúpeľnom meste Varberg.Organická kozmetika L: A BRUKET sa vyrába v kúpeľnom meste Varberg.

L: A BRUKET

S organickou kozmetikou L: A BRUKET okúsite na vlastnej koži silu krásu severskej prírody. Základnou surovinou výrobkov sú morské riasy, ďalej je to pomarančový olej, citrónová tráva, eukalyptus, levanduľa a ďalšie prísady.

Pravidelným používaním prírodnej kozmetiky docielite zdravší, žiarivejšie pokožky.Pravidelným používaním prírodnej kozmetiky docielite zdravší, žiarivejšie pokožky.

Vašu pokožku môžete rozmaznávať liečivým telovým mliekom s esenciálnymi olejmi z vavrínových listov, cédrového dreva a bergamotu, ktoré je vhodné pre potreby mastnej pokožky. Zamilujte si jeho korenistú vôňu a navyše mix týchto esenciálnych olejov má čistiace a bakteriálne účinky. Vašu pokožku – po zime unavenú – vzpruží a dodá jej novú energiu. Pridaný kokosový olej s maslom pokožke zaisťuje dlhodobú hydratáciu a výživu.

S nadchádzajúcim teplejším počasím je potrebné venovať zvýšenú pozornosť aj nohám. Siahnite po organickom telovom peelingu s esenciálnymi olejmi z majoránky a eukalyptu. Vaše nohy budú krásne jemné, odpočinuté a osviežené. A už ich nemusíte skrývať!

Zdravo vyzerajúcu pleť docielite pravidelným používaním jojobového oleja. Tento prírodný olej je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Aj v boji proti akné je prima vhodným pomocníkom. Skúste ho odporučiť aj svojej polovičke. Celkom iste si ho zamiluje vďaka upokojujúcemu účinku, ktorý olej prinesie po holení. A dá stopku nechcenému začervenaniu pokožky!

Jobobový olej v sklenenej fľaštičke s kvapkadlom 30 ml.Jobobový olej v sklenenej fľaštičke s kvapkadlom 30 ml.

Svoj pobyt kúpeľni si nezabudnite spríjemniť – s už zmieňovanými- dizajnovými sviečkami z dielne L: A BRUKET. Sviečky namiesto vosku sú vyrobené z organického sójového oleja. Každá zo sviečok prekvapí omamnou vôňou tabaku, cédrového dreva, zemitým tónom sladkého pižma, citrónu a jazmínu. Svoju vonnú konzistenciou prevonia najmä letné noci. Obal je vyrobený z ručne fúkaného skla v hnedom tóne. Súčasťou sviečky je drevené viečko s vyrezaným logom.

Luxusné sviečku dodávanú v papierovej škatuľke a celofánu zakúpite za 1 224 Sk.Luxusné sviečku dodávanú v papierovej škatuľke a celofánu zakúpite za 1 224 Sk.

Doprajte vašej pokožke luxusnú starostlivosť s touto vysoko kvalitnou švédskou kozmetikou, po ktorej bude nádherne jemná a prevoňaná.

Uvedené výrobky a mnohé ďalšie zakúpite cez e-shop Nordicday.cz.

Foto: L: A BRUKET

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika a vlasy a účesy.