Nový lookbook plaviek Calzedonia s vôňou mora je tu!

Nový lookbook plaviek Calzedonia s vôňou mora je tu!

1. júla 2015, plavky, Calzedonia, dámske plavky, leto 2015. trendy plavky, Sara Sampaio

Sponzorovanej odkazy:

Ak ešte nemáte chuť vyraziť k moru a vystaviť svoje telo hrejivým slnečným lúčom, po zhliadnutí lookbooku Calzedonia už budete zrejme chcieť okamžite baliť kufre. Letná atmosféra z neho priamo srší a plavky z najnovšej kolekcie si len hovoria o to, aby ste ich vzali k vode a vystavili na obdiv svetu. Sú presne také, aké je aj samotné leto – sexy, farebné a dokonalé!

Talianska značka Calzedonia, ktorá nás na jeseň a cez zimu zásobuje jedinečnými pančuchami a legínami, a v lete zasa absolútne výnimočnými modelmi plaviek, si ako tvár svojej reklamnej kampane aj lookbooku opäť zvolila portugalskú modelku Saru Sampaio, ktorá vyzerá, že sa pre túto prácu naozaj narodila. Jej snedá pokožka úžasne kontrastuje s výraznými farbami plaviek a dokonalá postava len umocňuje ich krásu.

Od swimwear kolekcie Calzedonia vždy očakávame oslňujúce kúsky a trúfam si povedať, že ani tentoraz plavky rozhodne nesklamú. Ponúka sa totiž naozaj pestrý výber. Calzedonia si pre nás pripravila plavky hýriace potlačami pripomínajúcimi divokú džungľu či rozkvitnutú záhradu, nechýba ani v poslednej dobe veľmi obľúbený batikovaný štýl s krásnymi farebnými prechodmi a návrhári nezabudli ani na klasiku v podobe čiernej alebo bielej, ktorým ale vždy dodávajú šmrnc blyšťavé kamienky alebo sofistikovaný strih .

Strihy sú ďalšou z vecí, na ktorých si dala Calzedonia naozaj záležať tak, aby si vybral každý. V kolekcii síce prevažujú plavky bez ramienok, ktoré sa skvele hodia na opaľovanie, ale nechýbajú ani klasické s košíčkami a trojuholníkovitý strih, a ak dávate prednosť plavkám jednodielnym, ani vy neprídete u Calzedonie skrátka. Čo sa týka spodných dielov, okrem klasiky tento rok do kolekcie zavítali aj nohavičky s vyšším pásom a sexy brazilky.

Plavky Calzedonia oslňujú nielen svojím vzhľadom a kvalitou, ale ich výhodou je aj to, že sa pri pohľade na cenovku nezľaknete. Leto je znamením veselosti a radosti, a s plavkami Calzedonia je potešenie z leta ešte väčšie. Ak si teda túžite urobiť malú radosť, vydajte sa do jednej z predajní Calzedonia, kde môžete ktorýkoľvek z modelov zakúpiť.

Foto: Calzedonia

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii plavky.