Pletené moderné čiapky a čiapky

Pletené moderné čiapky a čiapky

2. januára 2015, zimné čiapky, pletené čiapky, čiapky

Sponzorovanej odkazy:

Čiapka v zime nielen zahreje, ale navyše dokonale rozžiari váš celkový outfit. Buďte cool a moderné aj na svahu, na lyžiach či snowboarde. Belgická značka Herman je to pravé.

Na hory aj na prechádzku

Zimy bývajú niekedy kruté. Až sa budete chystať na nákupy alebo len tak na prechádzku či na hory, nezabudnite si obliecť kvalitnú pletenú čiapku, ktorá vám zahreje hlavu a uši, ale navyše vám dodá ten správny šmrnc. V dnešnej dobe nájdete na slovenskom trhu celú radu rôznych čiapok a kulichov, ale nie všetky sú kvalitné a štýlové ako tie od Hermana. Nielen že vám tieto čiapky ochráni hlavu, ale navyše vyzerajú naozaj dobre!

Moderné čiapky

V poslednej dobe letia hlavne farebné čiapky . Na stránkach zebracaps si prídu na svoje nielen dámy, ale aj muži a dokonca aj deti. Typ čiapky, ktorá si získala tohtoročnú obľubu, je prepracovaná pletená čiapka z akrylovej priadze, podšitá fleecom. Je nielen hrejivá, hebká a príjemná na nosenie, ale aj moderná a vysoko kvalitná. Úplne originálne vyzerajú čiapky s našitým dreveným logom firmy Herman. K dostaniu sú v rôznych farebných prevedeniach a veľkostiach. Záleží len na vašom vkuse a štýle. Pletené čiapky ponúkajú pomerne veľké možnosti. Ďalšou obľúbenou verziou, ktorá vyzerá rovnako štýlovo, sú pletené ušianky s brmbolcom zo syntetickej kožušiny. Aj tento typ čiapky je podšitý fleecom a dá sa nosiť nielen počas dňa do práce, do školy, na nákupy, do mesta a podobne, ale aj na snowboard alebo lyžovanie. Tento typ čiapky dokonale ochráni pred nepriazniami zimného počasia. Aj tento typ kulicha je dostupný v rôznych farbách a opatrený dreveným logom Herman.

Herman

Zimné čiapky, čiapky, baranice, bekovky, rukavice a šály, sú originálne, štýlové a navyše vysoko kvalitné a komfortné. Belgická firma Herman bola založená už v roku 1874 a neustále rastie. Zimné doplnky značky Herman si môže dovoliť nielen mladá generácia, ale aj generácia našich otcov.

Štýlové čiapky

Ak hľadáte niečo viac cool a chic, iste sa vám zapáči pohodlná baranica, ktorá pristane nielen dievčatám, ale aj mužom. Baranica je zhotovená z pravej kože a vďaka podšívke z kožušiny králika je veľmi príjemná na nosenie. Rovnako tak ako baranice, pletené čiapky a čiapky, tak aj pletené rukavice a čelenky nevyšli z módy. Vracajú sa v nových prevedeniach, so zaujímavými pletenými vzormi a farebnými kombináciami. Len sa presvedčte o bohatej ponuke pletených doplnkov. Aj vy si ich môžete kúpiť na stránkach www.zebracaps.cz, ktoré ponúkajú originálne a štýlové kúsky do vášho zimného šatníka. Vyberiete si nielen na hory, ale aj na bežné nosenie.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Eva Gomelská. Článok nájdete v kategórii doplnky.