Trendy klobúky, čiapky a čiapky pre tohtoročnú zimnú sezónu sú tu!

Trendy klobúky, čiapky a čiapky pre tohtoročnú zimnú sezónu sú tu!

14. decembra 2014, čiapky, klobúk, Beanie, zavalitý, čiapka, trendy, zima, jeseň, Asos, hm, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Každý deň ich vidíme v televízii, v časopisoch, na vip osobnostiach, na módnych prehliadkach o ne rozhodne nie je núdza. Áno, reč je o všetkých možných pokrývkach hlavy. V reálnom živote sa im väčšina žien stále vyhýba a komentujú to vetou: „mne aj tak žiadne nepristanú“, ale to nie je pravda, každému pristane niečo iné a preto, musíte hľadať ten svoj ​​štýl v čom sa vy sama budete cítiť najlepšie. Čiapky, klobúky a iné módne aj praktické pokrývky hlavy sú pritom nefalšovaným štýlovým doplnkom, ktorý nielen zahreje, ale aj pozdvihne váš outfit k dokonalosti. Až uvidíte roztomilé beanie, chic Fedory a hravé baseballky, alebo xxl chunkie určite svoj ​​anti-čiapkový prístup prehodnotíte.

Beanie a čiapky všetkého druhu

Tak ako minulý rok aj tento rok sú číslom jedna jednoznačne spadnuté beanie čiapky a čiapky všetkého druhu. Veľmi módne sú najmä nápisy aj zdobenie pomocou kameňov. Kulichy sa pritom nosia doslova ku všetkému, obliecť ich môžete aj k elegantnému kabátu, ktorý uletená čiapka odľahčí. Alebo zostať u klasiky a vziať si ich k športovému štýlu.

Pánsky ladený štýl

Dávate prednosť elegancii a klasike? Choďte do pánsky ladených klobúkov. Vyskúšať môžete aj módne spadnutý klobúk alebo kúsky, kde bežné lemy striedajú zlaté detaily. Je na vás, aký si vyberiete – ten v štýle komika Chaplina, alebo dáte radšej prednosť dandy štýlu? Veľkým hitom sa stali aj cylindre, ktoré pripomínajú výbavu kúzelníkov. Ležérny vzhľad umocníte rôznymi doplnkami, napríklad mašľou okolo krku alebo nedbalo prehodeným tenkým šálom.

Trendy zimné baseballky

Nehrejú síce tak ako bežné čiapky, keď sa ale teploty motajú okolo nuly, v pohode s nimi vystačíte. Hitom sezóny sú predovšetkým kožené alebo koženkové kúsky. Rozhodne zabudnite na klasické športové kúsky, toto sú baseballka s veľkým B!

Kožušinové ušianky

Je fuk, či dáte prednosť baranici, alebo ušianke z „pravého králika“. Jedno je jasné – ušianky teraz vedú, a to nielen v Rusku! Úplne obyčajná ušianka vám tento rok úplne postačí. Nielen, že vás zahreje, ale aj okrášlí.

Pletená chunky čiapka XXL

Je výrazná a dokáže dať vášmu outfitu ten správny šmrnc. Módny guru radí, aby ste si čiapku celú nenasadili, ale skôr ju nechali trochu trčať na hlave a tým ešte viac zvýraznili jej veľkosť. Táto pokrývka hlavy sa hodí ku všetkým kabátom a skvele vyzerá aj v kombinácii s maxi šálom. Vzhľadom k tomu, že už sa jedná o dosť výrazný doplnok, odporúčame dať prednosť tlmeným odtieňom.

Pletené turbany

Medzi najväčšie novinky tohto roku patria pletené turbany rôznych vzorov. Pristanú naozaj všetkým bez výnimky a nosia sa predovšetkým na rozpustené vlasy.

Kuliška s brmbolcami

Zoberte si ju a omladnete hneď o desať rokov. Pripomínajú detstvo, sú úžasné a veľmi hrejivé. Väčšinou majú kožušinové bambuľky, ale môže byť aj pletené ozdobené flitrami alebo nápismi.

Zdroj: www.asos.com
www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.