Ikonické kabelky, ktoré ovládli svet!

Ikonické kabelky, ktoré ovládli svet!

22. novembra 2014, luxusná, ikonická, kabelka, Chanel, Dior, Prada, louis, vuitton, Longchamp

Sponzorovanej odkazy:

Birkin od Hermès, Speedy od Louis Vuitton alebo Chanel 2.55, to sú ikonické kabelky, ktoré sa budú nosiť stále a stále. Sú to kabelky slávnych módnych návrhárov, ktoré sa preslávili po celom svete. V čom tkvie čaro týchto ikonických kabeliek, ktoré si zamiloval celý svet a každá žena túži mať aspoň jednu vo svojej skrini? Je to ich dokonalým prepracovaním, myšlienkou na samotnú ženu a eleganciu. Niektoré si svoje miesto na výslní získali aj vďaka slávnej žene, ktorá sa bez nej nemohla obísť, iná má zase zaujímavú históriu pri samotnej výrobe. Ak zvažujete kúpu drahšej kabelky, ktorá bude nadčasová, ženská a praktická, vyberte si jednu z nižšie uvedených kabeliek, neurobíte chybu a bude vašim verným spoločníkom na niekoľko rokov dopredu.

Maxi taška alebo čierny lístoček? To je často otázka, ktorú riešime, odpoveď je jednochudá: Milujeme všetky! Pri výbere sa obzeráme nielen na kvalitu, ale aj na krásu a tak nie je divu, že ich máme doma milión! Len pár z nich si zaslúži našu výnimočnú pozornosť a obdiv. Predstavujeme vám kúsky, ktoré už roky zdobia ženy po celom svete a ktoré nikdy nezovšednú.

Hermés Birkin

Je pomenovaná po britskej herečke a speváčke Jane Birkin. Čakacia lehota na jej kúpu trvá dlhšie ako rok a výroba jednej okolo 18 hodín. Vyrába sa z rôznych druhov kože, má niekoľko možných kombinácií. Cena modelu Birkin sa pohybuje v rozmedzí 150 000 až 2 500 000.

Chanel 2.55

Navrhla ju samotná módna ikona Coco v roku 1955 a dodnes tvorí symbol značky. Je elegantná, ale aj praktická. Jednoznačne klasika medzi kabelkami. Chanel ponúka niekoľko možných veľkostí, stačí si vybrať tú pravú presne pre vás.

Lady Dior

Bola venovaná princeznej Diane a od tej doby nesie aj meno Lady D. Jasný symbol vysokého krajčírstva. Je to elegantná kabelka s prešívaním a príveskami s písmenami DIOR. Zatvára sa na zips. Táto kabelka má okrem dvoch menších uší na nosenie na lakti, tiež dlhší popruh, ktorý možno odopnúť.

Louis Vuitton Speedy

Ďalšou kabelkou, ktorá neodmysliteľne patrí medzi TOP špičku nestarnúcich kabeliek, je Louis Vuitton Speedy. Milovaný kúsok herečky Audrey Hepburn, ktorý sa hodí snáď úplne ku všetkému.

Prada Galleria

Krycie meno Saffiano! Tento názov odkazuje len na materiál patentovaný značkou Prada. Originálny názov ale vznikol podľa milánskeho obchodného domu Galleria Vittorio Emanuele II.

Longchamp Le Pliage

Túto kabelku stretnete snáď na každom kroku! Je jednou z najmladších ikon a i napriek tomu, že je na trhu len obyčajných 10 rokov, našla si svoje miesto medzi týmito velikánmi. Výber vzorov, farieb, veľkostí je nekonečný!

Zdroj: www.pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.