Nový smer! - Tally Weijl jeseň 2014

Nový smer! - Tally Weijl jeseň 2014

28. septembra 2014, baseballová bunda, dámske šaty, nápisy, potlače, čierno-biela, červeno-biela, trendy, jeseň 2014, mladá móda, Tally Weijl, rocková móda, denim, animal print, zvieracie vzory, kocky, bodky, hviezdičky, vzory, cardigan

Sponzorovanej odkazy:

Najnovšia kolekcia značky pre mladé dámy Tally Weijl nabáda k tomu, aby ste sa vydali akýmsi novým smerom. Výzva je to záhadná, ale pochopíte ju hneď oveľa lepšie, keď si predstavíme oblečenie a módne doplnky v nej. Jedinečné módne kúsky v ešte zriedkavejších kombináciách, tak v tomto duchu sa nesie jeseň 2014 u Tally Weijl. Mladá móda si môže vyhadzovať z kopýtka a je jej takmer všetko dovolené.

Jedným zo smerov, ktorým sa podľa Tally Weijl môžete vydať je napríklad smer rockový. Musíte ho brať taký, aký je a zaujať k nemu ten správny postoj. Rocková móda nie je hocijaká a nie je ľahké ju obliekať. Tally Weijl sa vo svojej jesennej kolekcii stavia k rocku trochu inak, než sme zvyknuté. Definuje ho hebučkým leopardím kabátikom, tmavými skinny jeans a akýmkoľvek tričkom s originálnym nápisom či drsnou potlačou, ale nie na dotyk. Niečoho sa pridržte, pretože mladá rebelská móda vás zaručene dostane!

Teraz trochu zjemníme. Tally Weijl má totiž tiež niečo pre ladné dievčatá. Tie sa môžu vydať po ceste, ktorá je plná vzorovania. Veľmi in budú tento rok bodky a ešte lepšie v kombinácii čiernej a červenej farby, s ktorou sa nielen v jesennej kolekcii Tally Weijl roztrhlo vrece. Ak nerady bodky, tak čo napríklad hviezdičky? Tie sú všetky v bielej farbe rozosiate na čiernom cardigane. Takmer úplne rovnako ako na nočnej oblohe. A v poslednom rade istotou u vzorov zostáva stále animal print. Bežte po tej divokejšej strane cesty. To možno spolu s dámskymi šatami, na ktorých zvieracie vzory krásne vynikajú.

A skočíme do normálu. Tally Weijl ponúka aj tú možnosť, ostať tým, kým ste, a to mladými ženami so zmyslom pre módu. V kurze stále zostávajú svieže baseballové bundy, ktoré nemajú svojim strihom vôbec ďaleko k tohtoročnému jesennému hitu v oblasti búnd, a to k bomberu. Denim je tiež stále číslom jedna, a aj keď s nim Tally Weijl šetrí, užiť si ho možno v podobe teplej vesty s jemným kožúškom. Obidva tieto zvršky značka kombinuje s kockovanými šortkami v atraktívnych farbách.

Nestarnúca klasika, ktorá vždy zaberie, tak to je čierno-biela. Táto farebná kombinácia je tak obľúbená, že už sa v módnom svete považuje za samostatne stojacu farbu. Proste čierno-biela je chic a vie to aj jesenná kolekcia Tally Weijl. Objavuje sa všade. Na svetroch, obuvi, tričkách, legínach, kabátoch, blúzkach, sukniach, a tak ďalej. Čierno-bielu kombináciu nejde nikdy pokaziť a hodí sa pre všetky príležitosti. Je to mocná zbraň a pristane každej z nás.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.