8 krokov k štýlu - jesenná sezóna štartuje!

8 krokov k štýlu - jesenná sezóna štartuje!

17. septembra 2014, párty, fashion, trendy, platforma, kardigán, svetre, farby, šaty, lístoček, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Pripravili sme pre vás zásadné módne kúsky jesennej sezóny, ktoré váš šatník pripravia na najdôležitejšie okamihy roka ako sú pracovné povinnosti, spoločenské a podnikové akcie a večierky. Nájdete tu zoznam nutností ako byť štýlová a in, veľa módnych kúskov nájdete určite vo svojom šatníku, a tak to nezruinuje ani vašu peňaženku. Poďme si teda krok po kroku predstaviť základné kúsky pre začínajúcu jesennú sezónu.

Farba sezóny

Podľa Marca Jacobsa bude najvýraznejšou farbou tohtoročnej jesene červená, typická pre vlčie maky – teda s miernymi odtieňmi tehlovej a oranžovej. A preto ak sa chcete riadiť radami ozajstného módneho guru, kúpte si na jeseň kabát, ktorý Jacobs navrhol pre značku Louis Vuitton a lodičky slávneho Louboutina. Medzi ďalšie farby tohtoročnej sezóny patrí sýto žltá, tmavo modrá a olivová.

Zdroj: www.asos.com

Platformy

Zvýšené podrážky lodičiek v kombinácii s vysokým podpätkom perfektne podtrhnú jednoduchú ženskú štíhlu siluetu. Nielen, že postava sa opticky zúži, ale vďaka podpätkom sa telo narovná a priznajme si to, že aj mužom sa viac na ženách páčia podpätky ako nízke topánky.

Zdroj: www.asos.com

80. roky

Nedbalo vyhrnuté rukávy saka či košele, najlepšie pánskeho strihu odhalia podšívku a pôsobia ležérne a pritom elegantne. Z prísneho a nenápadného kúsku sa tak stane počas chvíľky štýlový kúsok.

Zdroj: www.asos.com

V jednoduchosti je krása

A to platí predovšetkým tento rok na jeseň pri voľbe šperkov a ďalších doplnkov. Zložité a prekombinované reťaze a náhrdelníky nechajte pre túto sezónu odpočívať. Hitom sú jednoduché šperky s čistým dizajnom. Čo sa týka hodiniek stále pretrváva trend väčších pozlátených náramkových hodiniek, ale koženým remienkom tiež nič nepokazíte.

Zdroj: www.asos.com

Kostýmy a komplety hlásia comeback

Štyridsiate roky sú späť, tvídové šaty, kostýmy doplnené o široké sukne, ktoré kladú dôraz na štíhlu vypasovanú siluetu. Stavte na eleganciu pravej dámy, ak chcete byť zároveň sexy, kúpte si sukňu tesne nad kolená, blúzu bez rukávov a dlhé kožené rukavice.

Čo je malé, to je milé

Minimalistické kabelky, sú perfektným doplnkom ako na dôležitú schôdzku, tak na párty. Pravda, nezmestí sa do nich skoro nič, ale to najpotrebnejšie do nej dáte a váš chrbát si tiež odpočinie od večného ťahania obrovskej kabelky. Slovenské ženy málo nosia listové kabelky a to je chyba, hodia sa ku všetkému, dokonca aj v pánskom kostýme s elegantnou listovou kabelkou a ihlách na nohách pôsobí žena sexi a žensky a nemusí mať ani hlboký výstrih alebo mini sukňu.

Zdroj: www.asos.com

Investície do klasiky

Jednoduché šaty môžete nosiť do práce i do spoločnosti a vydržia vám dlhšie ako jednu sezónu. K jeseni sa bezpochyby dobre hodia, keď ich ešte doplníte zaujímavými podkolienkami či pančuchami v rôznych farbách a rôznych vzoroch. Ak volíte jednoduché šaty klasického strihu odviažte sa vo výbere farby.

Zdroj: www.asos.com

Jesenné kardigány

Kúsok, ktorý zahreje, pritom je elegantný, to sú svetre alebo kardigány. Nikdy nevyjdú z módy, ak ale nechcete zapadnúť ako šedá myška v dave, venujte svoju pozornosť radšej kúskom, ktoré pochmúrnu jeseň oživia a rozveselia. Určite vypustite na jeseň neónové farby a vymeňte ich za jesenné ako je olivová, červená, oranžová, fialová či sýto žltá.

Zdroj: www.asos.com

Zahrejú a sú elegantné

Reč je o stále veľmi diskutovaných pravých kožušinách. Tak ako v každom módnom kúsku aj tie si nájdu svojich zákazníkov či odporcov. Kožušiny si nachádzajú čoraz viac priaznivcov, nielen pre ich krásu, eleganciu, ale tiež pocit výnimočnosti či už vo forme celého kožuchu či ako ozdoba lemov alebo golierov. Každá žena, ktorá vlastní pravý kožuch si ho veľmi cenní a stará sa o neho. Zástancovia pravých kožušín sú aj svetovo uznávaní módni návrhári, ktorí vo svojich kolekciách jeseň / zima nikdy nezabudnú na tento skvost.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, šperky a hodinky a topánky, obuv.