Z Kalifornie do Česka. Dámske oblečenie Stussy!

Z Kalifornie do Česka. Dámske oblečenie Stussy!

20. septembra 2014, Stussy, Stussy Praha, Queens, Queens.cz, streetwear, lifestyle, street móda, dámske oblečenie, dámska mikina, bucket hats, dámske tepláky, novinka

Sponzorovanej odkazy:

Americká značka Stussy, ktorá má svoje rodisko v štáte Kalifornia, je s nami už viac ako tridsať rokov. Začalo to nevinne, a to obchodíkom so surferským tovarom. Jedného dňa majiteľa značky Shawna Stussyho napadlo rozvesiť vo svojom obchode máme na Laguna Beach tričká so svojím originálnym podpisom. A dnes sa už značka Stussy považuje za ikonu, ktorú pozná takmer celý svet a jedinečný podpis jej stvoriteľa sa stal symbolom či ak chcete ikonou, ktorá nesmie chýbať na žiadnom z navrhnutých produktov.

Stussy sa špecializuje na dámske i pánske oblečenie, módne doplnky na vlne streetwearovej módy. U nás na Slovensku môžete zakúpiť tovar tejto značky na internetovom e-shope Queens.cz či si zájsť do kamennej predajne Queens v Prahe, vo vyhľadávaní pod kľúčovým slovom Stussy Praha. Teraz máte jedinečnú možnosť prezrieť si alebo niečo zakúpiť z novej dámskej kolekcie americkej značky Stussy na Queens.cz, kde nájdete prvú várku „dámskeho oblečenia“.

Jedným z najobľúbenejších druhov oblečenia, zvlášť v jesenných mesiacoch, je mikina. Značka Stussy spoločne s Queens.cz ponúka v túto chvíľu štyri najnovšie modely dámskych mikín. Vyberať možno z niekoľkých farebných variánt. Primárne sú klasické kontroverzné farby ako čierna, biela a sivá. Všetky mikiny sú klasicky potlačené „emblémom“ značky, a to osobitým podpisom Shawna Stussyho spolu s ďalšími potlačami nápisov. V niektorých prípadoch sa dočkáme aj potlače obľúbeného kvetu značky, ktorým je červená ruža. Dámsku mikinu Stussy si môže kúpiť každá zo žien, pretože ich queens ponúka vo všetkých žiadaných veľkostiach.

Stussy by nebola streetovou značkou, ak by vo svojom repertoári nemala zaradené pohodlné a jednoducho „free“ tepláky. Novinkou, ktorú na Queens.cz nájdete, sú dámske tepláky v čiernej či šedej farbe. V hornej časti ľavej nohavice majú potlač v podobe podpisu „Stussy“ a originálne názvy piatich svetových metropol – New Yorku, Los Angeles, Tokya, Londýna a Paríža. Okrem tohto sú ešte dámske tepláčiky na bokoch prikrášľované už spomínanými červenými ružami s lupeňmi.

Za zmienku rozhodne stojí aj nová várka unisex klobúkov takzvaných bucket hats. Tieto bavlnené klobúky sú veľmi obľúbené ako u mužov, tak aj u žien a skvele doplňujú akýkoľvek ležérny outfit. Queens.cz predstavuje Stussy bucket hat rovnakého štýlu, ale v štyroch odlišných farbách a to v khaki, čiernej, bielej a vínovej /červenej. Do týchto tradičných klobúkov od lifestylovej značky Stussy sa ľahko zamilujete!

Zdroje: www.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.