Georgia May Jagger v novej kampani Reserved!

Georgia May Jagger v novej kampani Reserved!

15. septembra 2014, kolekcia, kampaň Reserved, kampaň, Reserved, Georgia May Jagger, modelky, modelka, jeseň 2014, zima 2014, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Nie je to len slávne meno, alebo toľkokrát premytá medzierka medzi prednými zubami, čo vás na Georgii May Jagger upúta. Táto britská modelka, ktorá má za otca rockovú hviezdu Micka Jaggera a matku texaskú supermodelku Jerry Hall, má totiž niečo naviac. Možno sú to plné pery, čo prvé upúta vašu pozornosť, možno krásne blond vlasy, možno len prirodzený a milý úsmev. Každopádne však nie je pochýb o tom, že Georgia May Jagger bola ako nová tvár značky Reserved správnou voľbou.

Kampane obľúbenej značky Reserved ponúkajúce dámsku, pánsku i detskú módu v minulosti zdobili tváre modeliek ako Frida Gustavsson, Freja Beha Erichsen či Julia Stegner. Georgia May Jagger za nimi rozhodne v ničom nezaostáva. Za sebou má už tiež veľa skúseností z módneho sveta. Zdobila titulné strany magazínov Vogue, Elle aj Harper Bazaar, bola tvárou kampaní Rimmel, Chanel Resort a mnohých ďalších.

Kampaň Reserved pre jeseň a zimu 2014/2015 má všetko – bezchybné fotografie, prostredie, styling aj potrebný nádych niečoho nového a neočakávaného. Kampaň sa fotila v Londýne a jeho moderné prostredie skvele korešponduje s oblečením, ktoré značka Reserved ponúka. V kampani môžeme pochopiteľne vidieť kúsky z kolekcie pre novú sezónu, a ako vždy pôsobia veľmi sviežim a ženským dojmom.

Kolekcia Reserved jeseň / zima 2014 poteší veľmi nositeľnými kúskami, z ktorých niektoré budeme môcť nosiť dlhé roky bez toho, aby vyšli z módy. Na mysli mám napríklad čiernu koženú bundičku, ktorá je síce tento rok trendy viac ako inokedy, ale nosiť sa dá snáď stále. Ako je vidieť, novej sezóne dominujú i oversized kabáty, ktorých je v kolekcii Reserved naozaj dosť. Nepredstavujte si čierne neforemné kabáty, do farebných či kockovaných od Reserved sa zamilujete!

V kolekcii sa miešajú ležérna móda s tou elegantnou, a tak popri veľkých svetrov a džínsoch môžeme vidieť aj krásne smotanové šaty s dlhým rukávom, alebo lesklú sukňu do pása s trblietavou blúzkou.

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.