Novú jesennú kampaň od Mango predvádza Daria Werbowy!

Novú jesennú kampaň od Mango predvádza Daria Werbowy!

13. septembra 2014, Daria Werbowy, jeseň 2014, jesenná kampaň, denim, dámske bundy, jesenné bundy, maxi svetre, cardigan, boyfriend štýl, boyfriend rifle, rifľovina, červeno-čierna

Sponzorovanej odkazy:

Jesenné kolekcie popredných módnych značiek sú teraz v plnom prúde a nás, okrem najnovších trendov a must-have kúskov, tiež zaujíma, ktorá slávna celebrita či topmodelka pre ich jesenné kampane fotí. Novú septembrovú kolekciu španielskej módnej značky Mango predvádza ukrajinská supermodelka Daria Werbowy. Táto predstaviteľka kozmetickej firmy Lancôme je osvedčenou stálicou, pretože pre Mango nafotila aj katalóg jar / leto 2014. Treba podotknúť, že jej to pristane nielen v telo odhaľujúcich letných kúskoch, ale aj v aktuálnych jesenných, kde prím hrajú ľahké bundy, svetre, cardigany, nohavice, košele či pletené šaty.

Daria Werbowy pod záštitou módnej značky Mango predstavuje mnoho trendov, ktoré ovládnu tohtoročnú jeseň 2014. Bude to napríklad kockované vzorovanie v červeno-čiernej farbe. S touto novinkou sa v túto chvíľu priamo roztrhlo vrece. Mango ponúka vzor na kocky v atraktívnej farebnej kombinácii na košeľových šatách. Okrem Manga má ale na sklade červeno-čierne jesenné kocky tiež Takko, House či Kenvelo.

Veľmi obľúbený je v poslednej dobe aj boyfriend štýl, v ktorom sa pre jesennú kampaň Daria Werbowy tiež predstavila. Jedná sa o pohodlnú a ležérnu módu, ktorá je veľmi príjemná na nosenie. Reprezentujú ju poväčšinou voľné nohavice či rifle, o niečo väčšie košele alebo tričká. Ľahko si tento štýl zamilujete a ešte ku všetkému vám to pristane.

Stále v kurze zostáva tento rok na jeseň i denim móda. Značka Mango svojim zákazníčkam ponúka najrôznejšie strihy riflí, ale aj trendy riflové bundy, ktoré sa budú v chladnejších dňoch hodiť. Denim móda má mnoho svojich kladov, ktoré by sme mali využiť. Oblečenie sa ľahko kombinuje s módnymi doplnkami a so šperkami. Denim modrá farba je veľmi príjemná a pristane každému. A jedná sa proste a jednoducho o módu, ktorú si možno obliecť takmer do každej spoločnosti a pri akejkoľvek aktivite.

Na jeseň by to samozrejme nešlo bez svetrov a jesenných búnd. U Manga sa pripravte na svetre poriadne huňaté. V obchodoch si budete môcť zakúpiť pletené maxi svetre či teplé ležérne cardigany. Vo väčšine prípadoch ich nájdete jednofarebné a jednať sa bude o aktuálne populárne farby ako je sivá, biela, čierna či hnedá. Zdobiť ich môžu len vrkôčikové alebo iné pletené vzory.

Ku koncu jesennej sezóny a v chladnejších dňoch príde vhod aj dámska bunda. Značka Mango myslí na všetko a v jesennej kampaniDaria Werbowy predstavuje dva modely ľahkých búnd. V jednom z prípadov sa bude jednať o voľnú dámsku bundu na zips vo farbe bordeaux a druhou je osvedčená klasika – čierna koženková bunda s kapucňou.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.