Nová dámska kolekcia adidas Originals na queens.cz

Nová dámska kolekcia adidas Originals na queens.cz

9. septembra 2014, queens, cz, adidas, adidas Originals, športové oblečenie, oblečenie na šport, dámske oblečenie, legíny, tričká, mikiny, bundy, vesty, tielka

Sponzorovanej odkazy:

Adidas, jedna z najobľúbenejších športových značiek vôbec, je zároveň firmou, ktorá nikdy nezostáva pozadu. Ku každej dôležitej príležitosti, akou bolo napríklad nedávne futbalové MS v Brazílii, vytvorí kolekciu, a spolupracuje s významnými a populárnymi ľuďmi, ako je Stella McCartney, Kanye West, Jeremy Scott, či najnovšie Rita Ora. Občas sa ale k starým dobrým veciam vracia, a to v kolekciách Originals, ktoré sú inšpirované staršími kúskami a tie potom dostávajú nový kabát. A pretože je nová sezóna za dverami, predstavuje sa nám aj nová kolekcia Adidas Originals pre jeseň a zimu 2014. Zaobstarať si ju môžete už teraz na Queens.cz.

Kolekcia adidas Originals pre jeseň 2014 ale rozhodne nie je iba funkčným športovým oblečením. Dizajn tu hrá úlohu oveľa dôležitejšiu, než sme u športových odevov zvyknutí. Stretneme sa tu so súčasnými trendmi, ale aj s úplne novými, originálnymi módnymi tendenciami.

Pre dámsku líniu adidas Originals jeseň/zima 2014 naberali návrhári inšpiráciu z mnohých rôznych smerov. Jedným je napríklad americká basketbalová liga NBA s jej klasickými prvkami, alebo inšpirácia punkovým štýlom. Ak vám niečo hovorí pojem, „rave štýl“, ktorý predstavuje undergroundové hnutie vzniknuté vo Veľkej Británii, možno vám ho niektoré kúsky z kolekcie tiež pripomenú.

Ako je vidieť, kolekcia je viac než rôznorodá. Pre vyznávačov súčasných trendov je tu veľké množstvo oblečenia so zvieracími vzormi, ako napríklad zebrí bomber jacket , alebo tričká sa žirafím vzorom. Nechýba ani stále častejšie používaný maskáčový vzor, ​​ktorý obliekli bundy aj legíny , rovnako ako tielka s tie-dye potlačou. Ak ale stále obdivujete klasické adidas mikiny a tepláky s ikonickým pruhmi, nebudete ochudobnení ani tentoraz. A pretože športovanie vonku už bude tiež vyžadovať teplejší odev, ponúka kolekcia adidas Originals aj hrejivé bundy a vesty.

Zdroj: www.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.