Kde kúpiť messenger kabelky?

Kde kúpiť messenger kabelky?

25. septembra 2014, kabelky cez rameno, messenger bag, crossbody

Sponzorovanej odkazy:

Labužnícke oko ženy si vždy nájde vo všetkých módnych obdobiach niečo, čo bude zbožňovať a predbehne všetko ostatné. Napadá ma, že práve takým prazvláštnom módnym artefaktom sa stali messenger kabelky. Síce sa občas v štýle Victorie Beckham potácame mestom s kabelkou zavesenou na predlaktí, ale oveľa radšej prebehneme svižne a pohodlne s kabelkou umiestnenou na popruhu cez rameno. Rozmýšľam, či sa pustíme do terminológie. Oni názvy vlastne nie sú až tak dôležité. Svet módy na nás valí raz „hobo bag“, hneď zase „tote bag“ a obľúbené „crossbody bag“. A práve u tašiek crossbody a messenger by sme mohli ihneď začať polemizovať. Necháme si termíny radšej na inokedy a radšej sa pozrieme, kde kabelky a tašky messenger môžeme kúpiť.

Len stručne pripomínam, že messenger sú kabelky cez rameno s dlhším popruhom. Dnes sa tak s obľubou označujú kabelky akýchkoľvek veľkostí, aj keď pôvodne bol princíp tašiek messenger skôr praktický. Preto boli najmä rozmerov väčších.

Messenger Michael Kors

V súčasnej dobe sú veľmi obľúbené menšie a stredne veľké messenger kabelky od značky Michael Kors. Tá sa u nás stala veľmi dobre dostupná aj pre mnohých cenovo prijateľná, najmä vďaka predaju cez internet.

Messenger Zara a Mango

Vo svojich obchodoch majú messenger neustále v zastúpení napríklad značky Zara alebo Mango. Jedná sa o toľko obľúbený model, že ho snáď ani nie je možné stiahnuť z predaja. Ovšem Zara sa zameriava skôr na menšie rozmery messenger kabeliek.

Rovnako je na tom aj značka Mango, ktorá sa okrem menších tvarov drží aj striedmejšieho dizajnového spracovania.

Messenger kabelky majú rôzne rozmery, ale v ponuke prevažujú skôr menšie kabelky pripomínajúce listové kabelky. Bežne sú k dostaniu u rôznych značiek, avšak ak chcete naozaj zaujímavý kúsok, vyskúšajte predajne Zara alebo z drahších variánt značku Liu Jo.

Zdroj: www.polyvore.com , www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.