Ako kvetinová víla - venčeky do vlasov

Ako kvetinová víla - venčeky do vlasov

10. septembra 2014, accessories, doplnky, hippie, hair, vlasy, ozdoby

Sponzorovanej odkazy:

Pamätáte ako ste ako malé plietli na lúke venčeky z lúčnych kvietkov, a potom ich nosili ako ozdobu na hlave a pobehovali po lúke? Letné obdobie je tou správnou chvíľou kedy si môžete detstvo pripomenúť trendy kvetinovými čelenkami čiže flower power. Táto neuveriteľne jednoduchá ozdoba vo forme čelenky dokáže z každej ženy urobiť skvostnú vílu, pôsobiacu nežne a veľmi žensky. Najkrajšie čelenky s kvetmi ponúka Asos.

Zdroj: www.asos.com

Vy si tento vlasový skvost môžete vyrobiť samy za pár korún a ani na to nemusíte byť extra zručná. Postačí vám obyčajná pevná čelenka, umelé kvety, nožnice a sekundové lepidlo. Kvety nastrihajte, nalepte podľa vlastnej fantázie rôzne ďaleko od seba na čelenku, chvíľku pevne podržte každý kvet zvlášť nech drží a čelenka je hotová. Pre tých čo práve nemajú pri sebe lepidlo mám tip, môžete použiť aj ihlu a niť a prišiť kvety k čelenke. Rovnakým spôsobom si môžete ozdobiť len sponku do vlasov. Môžete si teda počas chvíľky a podľa vlastnej fantázie vyrobiť svoj vlastný originálny vlasový doplnok. Tak budete jedinečná a očaríte okolie vlastným menším umeleckým výtvorom.

Zdroj: www.fler.cz

Tieto nežné skvosty sa hodia predovšetkým k štýlu „bohemia“ alebo „hippie“, s dlhými šatami či sukňami až na zem, strapcami, vyšívanými blúzkami alebo voľnejšími nohavicami nič nepokazíte a je to presne to pravé pre to, aby ste celý look zdokonalili. Tentoraz nechajte oddýchnuť aj vašu žehličku na vlasy a dajte im slobodu a voľnosť ako v detstve, vlasy vám poďakujú, že si odpočinú. „Bohemia“ sa opäť vracia do kurzu a obľúbili si ho nielen svetové celebrity, ale aj modelky. Môžete popustiť uzdu svojej kreativite, kombinovať vzory aj rôzne materiály a doplniť šperky, bohemia štýl hovorí čím viac šperkov tým lepšie celý look vyzerá. Potom už len stačí obuť nízke pásikové sandálky, prehodiť cez rameno messenger a vyraziť von.

Zdroj: www.greenbrideguide.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii doplnky a vlasy a účesy.