Svieže trendy! - Jesenná kolekcia tenisiek z Queens.cz

Svieže trendy! - Jesenná kolekcia tenisiek z Queens.cz

8. septembra 2014, novinky, bežecká obuv, Queens, jeseň 2014, tenisky, dámska obuv, pánska obuv, športová obuv, Nike, adidas, New Balance, Air Max

Sponzorovanej odkazy:

Obchody značky Queens a eshop queens.cz sú s nami už jedenásť rokov. Po celú dobu ponúkajú široký sortiment streetwearovej módy a obuvi tých najznámejších značiek ako sú napríklad Nike, Adidas, Reebok, Ecko, Puma, Roca wear a mnohé ďalšie. Tento rok na jeseň prichádzajú s novými modelmi tenisiek plných trendov, ktoré prinášajú inovácie do obľúbených a dnes už klasických typov tenisiek. Na svoje si prídu muži aj ženy napriek vekom, a to u väčšiny modelov.

adidas ZX Flux

Vyberať môžu zákazníci v kamenných obchodoch aj na internetovom e-shope značky z mnohých kúskov obuvi. Napríklad je tu k dostaniu nový model tenisiek športovej značky adidas Originals, ktorý nesie názov ZX Flux. Tieto topánky vychádzajú z bežeckých tenisiek ZX 8000, ktoré sa stali v 80. rokoch okamžite senzáciou. Topánky ZX Flux majú prepracovaný tvar. Táto novinka je odľahčená so sieťovinou na vŕšku a tromi charakteristickými prúžkami a kostrou päty z termoplastickej gumy. Hodiť sa budú predovšetkým pre všetkých milovníkov športu, a to hlavne behu. Majú originálnu podošvu a spevnenie strednej časti topánky. Z terajšej kolekcie stojí za povšimnutie hlavne ružová a leopardie verzie.

adidas Tech Super

Ďalšou novinkou od adidas je obuv Tech Super vychádzajúca z trochu mladšieho tvaru, ktorý sa prvýkrát objavil na letných olympijských hrách v Barcelone roku 1992. Jedná sa teda o akési retro topánky, ktoré však Queens ponúka v množstve farebných kombinácií vrátane rôznych printov. Obuv je veľmi pohodlná a taktiež sa hodí pre všetkých „runnerov“. Má mäkký semišový zvršok, ktorý je ďalej rozdelený na dve farebné polia a doplnený čiernym jazykom, výstuženie šnurovaním a samozrejme tromi pruhmi. Chôdzu si užijete hlavne vďaka vstrekovanej medzipodošve z materiálu EVA (Ethylene Vinyl Acetate), ktorá poskytuje ľahké odpruženie.

New Balance

Lifestylová obuv New Balance zaznamenala v posledných rokoch veľký boom po celom svete a prilákala si veľa spokojných nositeľov. Teraz zase prekvapuje unisex teniskami klasického dizajnu, ale v skvelej kombinácii nových moderných farieb s precíznym dôrazom na detail. Vďaka použitým materiálom a technológiám sa môžu topánky pýšiť výnimočne pohodlným nosením.

Nike WMNS Air Max Lunar 1

Technológia Air Max legendárnej športovej značky Nike už je na svete viac ako 25 rokov. Typickým znakom je ona slávna vzduchová bublina, ktorá zaisťuje väčší komfort pri chôdzi aj behu. Myslí dokonca aj na vaše zdravie a vďaka tlmeniu nárazov pri došľape šetrí vaše kĺby a chrbát. Novou verziou týchto klasických tenisiek je Lunar 1 s technológiou Lunarlon, ktorá napomáha k väčšej ľahkosti a pohodlnosti topánok.

Nike WMNS Air Max Thea

Spojením tenisiek Nike Air Max 1 a Nike Air Max 90 vznikla nová silueta Nike Air Max Thea. V niekoľkých farebných variantách si tieto topánky môžu užívať všetky ženy, čo si potrpia na pohodlnú chôdzu a komfort pri športových aktivitách. Exkluzívne ľahké odpruženie, low-cut profil, elegancia pre trvalé pohodlie a decentný štýl – to sú tenisky Nike Air Max Thea.

Zdroje: www.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.