H&M Key Pieces / Aké kúsky musíte mať tento rok na jeseň?

H&M Key Pieces / Aké kúsky musíte mať tento rok na jeseň?

24. augusta 2014, H & M, H & M Key Pieces, jeseň 2014, zima 2014, dámska kolekcia, dámske oblečenie, kolekcia, trendy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Švédska značka H & M vždy udržiava ženy, mužov aj deti spolu s najnovšími trendmi novej sezóny a už teraz sa vďaka nej môžeme pozrieť na kľúčové kúsky jesene a zimy 2014/2015. Všetky ich totiž nájdete v kolekcii New Season Key Pieces, ktorá vám podá dostatočný prehľad o tom, ktorými kúskami obohatiť jesenný šatník, aby ladil so súčasnými módnymi tendenciami.

V čom teda na jeseň zapôsobíte? Aby ste upozornila na svoju najviac ženskú stránku, poobzerajte sa po šatách typu bodycon. Dokonale obopnú vaše krivky, chvália sa lichotivou dĺžkou po kolená a trendy špagetovými ramienkami a perfektne ladia aj s kabátikom vo zvieracej potlači.

Ďalším kľúčovým kúskom novej sezóny sa bez prekvapení stala mikina s potlačou. Kúsky, z ktorých dýcha svet športu, sú všade, a tak nie je divu, že sa aj mikiny derú na vrchol obľúbenosti. Oblečte mikinu so zaujímavým nápisom, k nej šortky a rovnaké topánky a môžete v tomto modernom outfite vyraziť kamkoľvek!

Pohodlný cardigan je v chladnejšom jesennom počasí určite tou správnou voľbou. Navyše nahráva do kariet trendu vrstvenia oblečenia, a tak ho tiež nájdeme v kolekcii H & M Key Pieces. Nosiť ho môžete pokojne namiesto bundy a hodí sa k ležérnemu looku, ale aj k sukni či šatám.

Jogger trousers, čiže „bežecké“ nohavice sú zaujímavou ukážkou toho, ako možno športové oblečenie vlastne veľmi štýlovo zaradiť do bežného šatníka. Obliecť si ich s topánkami na podpätku a zdobeným topom sa môže zdať ako šialenosť, ale ako môžete vidieť, funguje to skvele!

Motorkárska bundička je presne jedna z tých vecí, ktoré sa jednoducho oplatí vlastniť, lebo sú nesmrteľné. A túto sezónu zas a znova zaplaví pulty obchodov vo svojich obľúbených tónoch hnedej a čiernej. Ďalším takým kúskom je aj biela košeľa, ktorú tiež nájdeme v kolekcii H & M Key Pieces, alebo šedé tričko. Po praktickej stránke potom oceníme tiež oversized kabelky, ktoré schovajú všetko potrebné a ešte vyzerajú štýlovo.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.