Lookbook Bershka máj 2014

Lookbook Bershka máj 2014

30. mája 2014, Bershka, lookbook Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Vzory, strapce a denimová móda. Len niekoľko trendov z májového lookbooku značky Bershka. Z každej kolekcie tejto mladistvej značky dýcha dynamickosť a svieži štýl. Móda, ktorá je dostupná a móda, ktorá kopíruje aktuálne trendy. V letnej kolekcii rýchlo vycítime túžbu po slnečných dňoch, určitú nespútanosť a slobodu. Outfity výrazne ovplyvňuje fakt, že sa značka zameriava na nižšie vekové kategórie. Lookbook Bershka pre mesiac máj predznamenáva, čo nás čaká v lete. A to je čas dovoleniek, neskorých piknikov a výletov. Na to všetko je potrebné pohodlné oblečenie, ktoré oživia výrazné farby.

Začnime u džínsového oblečenia. Číslom jedna sú džínsové šortky s vyšším pásom a voľnejším strihom. V ponuke nájdeme aj veľmi populárne krátke džínsové bundy alebo jeden z odvážnejších trendov džínsové podprsenky. Potom už nám len stačí jednoduché bavlnené tričko alebo originálny doplnok a ležérny outfit je na svete.

Samotný kontrast bavlneného trička športového rázu a niektorého z výrazných doplnkov, napríklad v podobe masívneho šperku, sa v lookbooku Bershka tiež objavuje.

Veľmi dobrou voľbou sú farebné vzory a kvetované vzory. Vyskúšajte dlhé šaty alebo farebný overal, sú perfektnou voľbou na dovolenku aj na voľnočasové nosenie.

A čo potom obľúbené kimoná, tuniky, rozviate topy – letná kolekcia značky Bershka ich ponúka veľké množstvo. Tuniky stále patria medzi veľmi obľúbené kusy v šatníku žien. Ľahko zakryjú prebytočné kilá a vyznačujú sa veľkým pohodlím. Kimono môže byť príjemným ozvláštnením šatníka.

Zaujal vás májový lookbook značky Bershka? Novinky sú priebežne aktualizované a zaiste si vždy vyberiete nejaký zaujímavý kúsok. Nezabudnite však na svoju identitu, nie je nutné poddávať sa módnym trendom. Bershka síce navrhuje originálne kolekcie, ale v každej z nich sa objavuje aspoň zlomok basic oblečenia.

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.