Mango bikiny We love summer collection

Mango bikiny We love summer collection

20. júna 2014, bikiny Mango, plavky Mango, dámske plavky

Sponzorovanej odkazy:

Dámske plavky sa so svojimi strihmi v podstate opakujú už niekoľko módnych storočí. Vždy si získa preferenciu typ, ktorý sa dlhšiu dobu na módnej scéne toľko nevyskytoval a následne vedie niekoľko ďalších sezón. Existujú síce značky, ktoré sa špecializujú na originálne obmeny dámskych plaviek a tiež značky, ktoré sa držia kdesi uprostred. Vytvárajú plavky zaujímavé vzhľadom na trendy aj na komfort nosenia. Jednou z nich je značka Mango radiaca líniu plaviek medzi svoje letné kolekcie.

V ponuke Mango 2014 prevažujú strihom plavky bez ramienok s vystuženou podprsenkou alebo klasické bikiny. Plavky so šnúrkami snáď nikdy neprestali byť obľúbené. Zakrývajú len to, čo je nevyhnutne potrebné a môžu byť naozaj sexi. Na druhú stranu, komu nie je od prírody príliš dané, je za push up efekt vždy rád, a preto sú tu plavky s kosticou a výstužou. Ich ďalšou výhodou je, že držia dobre tvar. Za nevýhodu možno považovať fakt, že sa pri styku s vodou nasiaknu a zväčšia svoj objem, kým voda neodtečie. Výber je na vás, módne spracovanie na dizajnéroch. Mango ponúka pre letnú sezónu obe varianty.

Zaujali ma predovšetkým podprsenky bez ramienok vytvárajúce zaujímavé tvary. Niektoré sú prepletené a pripomínajú symbol nekonečna, iné sú viac vykrojené a doprajú odvážny výhľad do hĺbky dekoltu.

Medzi farbami prevládajú tlmené pastelové odtiene, pričom výrazne je zastúpená svetlo ružová. K plavkám často zháňame aj „niečo navrch.“ Tým niečím môžu byť iba šatky, vzdušné šaty a tuniky alebo trendy overaly. Vytvoriť sa dá tiež komplet overal pripomínajúci, to znamená vrchný diel odevu i spodný šitý z rovnakého materiálu a potlačený rovnakým motívom. Čo hovoríte na túto blúzku a šortky?

Kolekcia plaviek Mango pôsobí mladistvo a nežne. Široký výber typov nohavičiek a podprseniek, ktoré sa mnohokrát dajú aj navzájom kombinovať, umožňuje výber väčšej skupine zákazníkov.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii plavky.